Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Το «παιδί» μίλησε.


«Ο Ερντογάν δεν είναι σε τεντωμένο σχοινί. Ο Ερντογάν είναι ο καουμπόης. Απέναντί μας έχουμε τον ισχυρότερο ηγέτη του πλανήτη. Τον Τραμπ τον έχει γιο γιο, τον κάνει ότι θέλει, τον Πούτιν τον έχει βάλει στο τσεπάκι του», σημείωσε ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης σε τηλεοπτική συνέντευξή του.
«Η μόνη αναμέτρηση που έχει να κάνει ο Ερντογάν τώρα είναι με τον χρόνο», συνέχισε ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στην εκπομπή του Alpha με τον Τάκη Χατζήκαι τη Λήδα Μπόλα.
«Να μπορέσει να ξεπεράσει έστω και ένα χιλιοστό με μεγαλύτερα γράμματα το πέρασμα του Κεμάλ. Θέλει να το κάνει προς την Ελλάδα, έχει τη στόφα του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς. Θα μας κάνει ιστορία».
«Όλοι οι πρωθυπουργοί τους έχουν δώσει κάτι»
«Όλοι οι πρωθυπουργοί τους έχουν δώσει κάτι. Ο Σημίτης έδωσε τα ζωτικά συμφέροντα. Ο Σαμαράς ο υπερπατριώτης είπε για το win win. Δεν έχουμε αυτή τη στιγμή επιχειρήματα αλλά ούτε και το σθένος».
Δυστυχώς όλες οι κυβερνήσεις δεν θωράκισαν τη χώρα. Το μόνο που έγινε ήταν επί Βενιζέλο τα υποβρύχια. Υπερτερούμε μόνο στον βυθό», δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ ειδικά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη είπε: «Έχει ατέλειες και πλημμελήματα. Δεν μπορεί να έχεις έναν διεθνιστή στο υπουργείο Εξωτερικό. Δεν κάνει το dna του κ. Δένδια».
«Ο Τούρκος όποτε θέλει, θα κάνει επιχείρηση στην Ελλάδα»
Για τις δηλώσεις Μπαλάφα περί μείωσης του πολεμικού εξοπλισμού με ρίσκο: «Και ο Σημίτης δεν είχε πει καλύτερα βούτυρο παρά κανόνια. Ας το κρατήσουν το βούτυρο, θα τους χρειαστεί σίγουρα, αλλά για άλλη δουλειά. Ο Τούρκος όποτε θέλει, θα κάνει επιχείρηση στην Ελλάδα. Θα το κάνει 100% και το λέω με κατηγορηματικότητα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει κανένας να σταματήσει τον Ερντογάν. Εδώ πούλησε τους Κούρδους».
Για το Καστελόριζο: «Το Καστελόριζο θα το απορροφήσει η Τουρκία. Ήδη το απέκλεισε. Επίσης υπάρχει απόφαση της τουρκικής εθνοσυνέλευσης ότι το Καστελόριζο δεν είναι νησί, αλλά είναι προεξοχή της ηπειρωτικής χώρας. Ο δεύτερος στόχος της Τουρκίας είναι η Γαύδος».
Για το μήνυμα του αρχηγού του ΓΕΝ: «Ήταν λίγο υπερφίαλος. Σε κάποια αυτιά λειτούργησε θετικά το μήνυμα αυτό, αλλά η ουσία σήμερα είναι ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος με αξιοπρέπεια να κερδίσουμε χρόνο, με προοπτική βάθους. Χρόνο για να αγοράσουμε οπλικά συστήματα που μας λείπουν. Δεν είμαστε στο 1996, όπου στα Ίμια ήταν η ιδανική στιγμή να στριμώξουμε τον τούρκικο στρατό μέσα στον κόλπο της Αλικαρνασσού. Βεβαίως θα πολεμήσουμε, θα επιστρατεύσουμε τον πατριωτισμό μας αλλά θα είναι άνισος αγώνας. Ο Ερντογάν μας πήρε όλες τις συμμαχίες και την Αμερική και τη Ρωσία».



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βουλωσε ο καθετηραs και αρχισε η ακρατεια του......"ζωηρου περιστεροπρωκτοχεσμενου κωλοτουμπα"καταδικασμενου Offshorοδοξου ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ σουπερ πουμα ελικοπτερακια κατα κοσμον"ο Κ@ΛΟΣ του παπαδημιου η τσιρλαs η μπουρδαs η γαρδενιαs η κλασομπανιερ"...

Ανώνυμος είπε...

Ο Ερντογάν δεν είναι σε τεντωμένο σχοινί. Ο Ερντογάν είναι ο καουμπόης.
Απέναντί μας έχουμε τον ισχυρότερο ηγέτη του πλανήτη.
Τον Τραμπ τον έχει γιο γιο, τον κάνει ότι θέλει, τον Πούτιν τον έχει βάλει στο τσεπάκι του.

Αυτος ηταν πολιτικος και εγω ο μαλακας τοτε, τον ειχα ψηφισει. Την ιδια μαλακια βαρουσαμε αλλα εγω το ξεπερεσα, αυτος απο ο,τι βλεπω το συνεχιζει και στα βαθεια γεραματα.
Ακου επιχειρηματα το ατομο, εκανε τον τουρκομογγολο φοβο και τρομο στα γεροντοαπομειναρια του που εξακολουθουν να τον βλεπουν στο καναλι του.

Οταν θα του τη φορεσουν ολοι μαζι του τουρκομογγολου γιατι μερες μετραει, να δω τι θα βγει να πει ο πολιτικος μπουχεσας.

Ανώνυμος είπε...

Παπαριάστηκε , συφιλιάστηκε , παίρνει ταξί κι έρχεται ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...