Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια.


Οι Βαρδινογιάννηδες έκαναν αρχικά την περιουσία τους σπάζοντας το εμπάργκο πετρελαίου που οι Βρετανοί είχαν επιβάλλει στην Ροδεσία, την σημερινή Ζιμπάμπουε, όταν πολεμούσαν τις κομμουνιστές οργανώσεις που υποστήριζαν η KGB (ZAPU) και η Κίνα (ZANLA).
Οι Βαρδινογιάννηδες έσπαγαν από την Κρήτη με τα πλοία τους το εμπάργκο, και προμήθευαν με πετρέλαιο τους αντιπάλους των Βρετανών, δηλαδή τους συμμάχους των Σοβιετικών. Αναρωτιέμαι λοιπόν, όταν οι Βαρδινογιάννηδες έστελναν το πετρέλαιο στην Ροδεσία, από που έπαιρναν πληροφορίες για να μην τους πιάσουν οι Βρετανοί? Από που αλλού αν όχι από την KGB και τους συμμάχους της πχ Αλγερία, Λιβύη, Συρία, Ιράκ, Αίγυπτο κλπ? Όλη η Μεσόγειος εκείνη την εποχή, με την εξαίρεση της Τουρκίας και του Ισραήλ, σύμμαχοι των Σοβιετικών ήτανε.
Πήγαιναν στα κουτουρού τα πλοία των Βαρδινογιάννηδων με τόσο πολύτιμα φορτία? Προφανώς πρέπει να είχαν υποστήριξη αντικατασκοπίας από κάποιες χώρες οι Βαρδιονογιάννηδες.
Στην συνέχεια κάπου τα χάλασαν οι Βαρδινογιάννηδες με τους Σοβιετικούς και τους συμμάχους τους, ίσως τους Λίβυους ή τους Αλγερινούς, και στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης η 17Ν έκανε τρομοκρατική επίθεση εναντίον των Βαρδινογιάννηδων (1990).




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχω συνηθεισει να μην γραφεις παπαριες.Ποιους σοβιετικους εννοεις ??? απο την αρχη
πρακτορες και δημιουργημα της CIA ηταν κι'εξακολουθουν να ειναι οι τοποτηρητες τους
στην Ανατολικη Μεσογειο

Ανώνυμος είπε...

Χιε πολυ δουλεμα πεφτει...
Για να μην πω,τιποτα αλλο,κανω λογον για...δουλεμα.
Εχει να κανη εκπομπη κατι αιωνεs,ο Χιοs,εκτοs εκεινηs τηs ολιγολεπτηs την ημερα των εκλογων,και θυμηθηκε τωρα,ενα 24ωρο προ του ανοιγματοs τηs καλπηs,να κανη εκπομπη αφιερωμενη στον...Βελοπουλο!!!
Προσεξτε:"Αυτο που ολοι με αγωνια περιμενατε",δηλαδη κατα που θα πρεπει να ριξετε το κουκι σαs,οπωs ο Χιοs ξερει να σαs κατευθυνη...Το μηνυμα εσταλη απο τον Χιον:Πατριωτεs(η αγαπημενη του προσφωνησιs...)ψηφιστε Βελοπουλο!
Υ.Γ.1Αληθεια,Στεφανε Χιε,τι αλλαξε απο τον προηγουμενο μηνα,οπου γελοιοποιουσεs και ξεμπροστιαζεs,καθε λιγο και λιγακι τον Βελοπουλο;
sxolianews.blogspot.com/2019/07/blog-post_6.html
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ-ΓΙΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ-ΠΟΙΟΣ ΣΕ...
Χωριs αιδω χωριs ντροπη του καθετηρα το πιπι κατα λυμπεροπουλον ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...