Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Λύκε-λύκε είσαι εδώ;


Η Σάμος τελεί υπό κατάληψη καθώς από το πρωί πραγματοποιούν πορεία χιλιάδες λαθρομετανάστες, οι οποίοι ξεκίνησαν από το ΚΥΤ Σάμου και διαδηλώνουν στο κέντρο της πόλης όπως αναφέρει το samos24.gr
Τους λαθρομετανάστες συνοδεύουν δυνάμεις των ΜΑΤ.
Οι Αφρικανοί διέσχισαν την παραλιακή και έφτασαν μέχρι την πλατεία Πυθαγόρα και επιστρέφουν στο ΚΥΤ σα να είναι στο... σπίτι τους.
 Φυσικά το αίτημα τους είναι τι άλλο… Να φύγουν από την Σάμο να πάνε στην ηπειρωτική Ελλάδα και να πάρουν και αυτοί σπίτι (δωρεάν) και επιδόματα!
Όπως θα παρατηρήσετε στα βίντεο τα γυναικόπαιδα που μας λένε τα μεγάλα ΜΜΕ.. απλά δεν υπάρχουν, είναι ΜΟΝΟ άντρες Αφρικανοί ηλικίας 20 με 30 ετών.

Τα νησιά μας βούλιαξαν από λαθρομετανάστες που τους αφήνει ο Ερντογαν να περνούν στην Ελλάδα, για να εποικίσουν την ηπειρωτική χώρα και να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Οι λαθρομεταναστευτικές ροές το 2019 ήταν ασταμάτητες και δεν ανακόπτονται με τίποτα. Έχουμε ρεκόρ αφίξεων τριετίας! Η Μόρια είναι ένα πρόβλημα με ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τα κόμματα αλληλοκατηγορούνται. Επί κυβέρνησης Μητσοτάκη το λαθρομεταναστευτικό είναι το Νο1 πρόβλημα. Οι ΜΚΟ καρπώνονται εκατομμύρια για να παίζουν το παιχνίδι της υποδοχής.







«Ναι» στη φιλοξενία με τη σημερινή “φόρμουλα”, δηλαδή τη “φόρμουλα” της φιλοξενίας σε ενοικιαζόμενα ακίνητα και «όχι στη δημιουργία κέντρων φιλοξενίας», είπε εκ νέου χθες η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...