Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Αμα πετάξεις πέτρα θα χτυπήσεις η σκύλο η πρόεδρο.


 «Από πορτιέρης, πρόεδρος!!» έγραψε ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ, Βασίλης Χιώτης, επιλέγοντας να μην αποκαλύψει ούτε σε αυτή την περίπτωση… αριστείας τις επιλογές της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε αντίθεση με την τακτική που ακολουθούσε το κανάλι του Φαλήρου τα προηγούμενα χρόνια. «Για παράδειγμα σε μια σχολή δημόσιας διοίκησης διορίστηκε ως διευθυντής ένας 28χρονος που είχε αποφοιτήσει από την ίδια σχολή μόλις δυο χρόνια νωρίτερα! Ή σε ένα ίδρυμα της περιφέρειας, διορίστηκε ως πρόεδρος , κάποιος άλλος που μέχρι πρότινος εργαζόταν ως …πορτιέρης σε νυχτερινό κατάστημα!! Όλα αυτά, αδικούν πρώτα από όλους την ίδια την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό που προφανώς δεν έχει ιδέα πως συμβαίνουν τέτοια πράγματα» ανέφερε την Πέμπτη ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ, χωρίς ομως να αποκαλύψει την ακόμα μία περίπτωση κομματικής επιλογής.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Παραδέλλη, ο οποίος και αναλαμβάνει την προεδρία του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Βορείου Αιγαίου, του Ιδρύματος πρώην Θεομήτωρ. Ο νέος πρόεδρος του Κέντρου ήταν για πολλά χρόνια ο πορτιέρης του Marush καφέ- μπαρ, το οποίο επί σειρά ετών επέλεγε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας για τα πάρτι της.

Ο Δ. Παραδέλλης εμφανίζεται να έχει διατελέσει επί σειρά ετών σύμβουλος του πρώην δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, ενώ ήταν υποψήφιος σύμβουλος στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές με την παράταξη «Εμείς για το Αιγαίο», της εκλεκτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστιάνας Καλογήρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...