Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Σταδιακά 1.000.000 σπίτια θα αλλάξουν χέρια.

Γραμματέας Δικαστικών Επιμελητών: «Παράνομη η εισβολή στο σπίτι της Ι.Κολοβού αλλά… νόμιμα της το παίρνουν»!

Σάλο έχουν προκαλέσει οι εικόνες με τους αστυνομικούς να σπάνε την πόρτα του σπιτιού της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της εντολής έξωσης, στου Ζωγράφου.

Oι ανάλγητες εικόνες με τον δικαστικό κλητήρα και τους αστυνομικούς να κάνουν σμπαράλια την πόρτα του διαμερίσματος της Ιωάννας Κολοβού για να την πετάξουν έξω από το μοναδικό της σπίτι χρησιμοποιώντας μάλιστα… ηλεκτρικό πριόνι, ήταν μία «γροθιά στο στομάχι» για όλους τους Έλληνες καθώς συνειδητοποίησαν ότι πολύ εύκολα μπορούν όλοι να βρεθούν στην ίδια θέση.

Τα ΜΜΕ εντέχνως εδώ και δύο χρόνια αναφέρουν για την θεαματική αύξηση των τιμών των ακινήτων επιχειρώντας έτσι να δημιουργήσουν μία εικόνα δήθεν ευμάρεια όπου ο Έλληνας με τον… παχυλό μισθό των 700 ευρώ αγοράζει σπίτια αξίας 100.000,προφανώς βρίσκοντας λεφτά στον… αέρα.

Μόνο που αποκρύβεται πως οι 8 στους 10 αγοραστές είναι ξένοι.

Το κόλπο είναι πολύ απλό: Τα σπίτια κατάσχονται και αυτοί που τα παίρνουν τα πωλούν σε ξένους, οι οποίοι παίρνουν εύκολα δάνεια με χαμηλό επιτόκιο στις χώρες τους. Αυτοί πάλι που τα πωλούν, τα έχουν πάρει σε τιμές εξευτελιστικές και το κυριότερο έτοιμα, αφού άλλοι ίδρωσαν για να τα κατασκευάσουν.

«Φαντομάς» η εταιρεία που έβγαλε σε πλειστηριασμό το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού

 

Εταιρεία «φάντασμα» αυτή που βούτηξε το σπίτι της Κολοβού 

 

 

Αξίζει να δείτε αυτό το βίντεο.

 


Ασε αυτός είναι φιλοτραπεζικός.Ξέχασε το χάσαμε την δίκη.

 

 

Μια ματιά μόνον στην επίσημη σελίδα eauction δείχνει πως είναι ήδη προγραμματισμένοι σχεδόν 160.000 πλειστηριασμοί!!! και εξ αυτών 1.275 έχουν δρομολογηθεί μόνον για την επόμενη εβδομάδα..."

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tελικά δεν «ήρθαν οι κομμουνιστές να μας πάρουν τα σπίτια» - Μπούκαραν τα (νόμιμα) «κοράκια» της «αγοράς»

Ανώνυμος είπε...

11:33 ΣΧΌΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΊΝΑΙ? ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΓΊΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΊΝΑΙ?
ΝΑΖΙΣΤΟΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ👹ΡΑΤΑ!!!

ΠΟΝΗΡΟΠΟΥΛΟΙ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΠΟΝΗΡΑΚΟ ΠΟΝΗΡΑΚΟΥΛΙ
ΆΙΝΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Στην χώρα που το κόμμα που κυβερνά χρωστάει στο χρηματοπιστωτικό σύστημα 381.296.262,32 ευρώ, δεν μπορεί να γίνονται... πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για κανένα φυσικό πρόσωπο. Μόνο με αυτό το επιχείρημα θα μπορούσε να «λήξει» η συζήτηση για το τι πρέπει να γίνει, τώρα, για όσους απειλούνται με έξωση επειδή οφείλουν κάποιες χιλιάδες ευρώ για το σπίτι που αγόρασαν.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 340.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ 15.000 ΕΥΡΩ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

9:31 ΣΧΌΛΙΟ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΛΕΣ... ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΛΥΦΤΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΑΡΧΊΑ ΔΕΙΜΟΥΣ...!!!🤣🤪
ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΑ!
ΤΟ ΓΥΡΝΑΝ ΟΙ 301 ΣΤΑΣ ΔΕΙΜΟΥΣ...
ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΑ...
ΚΑΙ ΤΣΑΑΑ...Κ! 🥒🌶️

ΞΎΠΝΑ ΑΝ! ΜΠΟΡΕΊΣ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...