Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Νεα Λίστα στην δημοσιότητα.

Νέες αποκαλύψεις θα κάνει αύριο η εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη, αναφορικά με τις παρακολουθήσεις που έκανε η κυβέρνηση μέσω του predator.


Αυτός ο Λαβράνος με το Predator
είναι κουμπάρος με Δημητριάδη (ανιψιό), Παναγιωτόπουλο (Εθνικής Αμυνας) και Πλεύρη (Θάνος). Σε λίγο μπορεί να μάθουμε πως είναι κουμπάρος και με το... μισό υπουργικό συμβούλιο. Ε, λογικό επομένως, πού να ήξερε ο κ. Μητσοτάκης για τις υποκλοπές...

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Τα νέα SMS και τα ηχητικά παρακολουθήσεων που "έρχονται" σε λίγες ώρες, καθορίζουν την ημερομηνία των εκλογών! Αποκαλύψεις - φωτιά την Κυριακή από το "Documento" που θα κάνουν τον Μητσοτάκη να λουστεί με "κρύο ιδρώτα". Λίστα με νέα πρόσωπα που ήταν στο στόχαστρο του Predator και της ΕΥΠ. Στα χέρια Μαρινάκη "καυτό υλικό" από την παρακολούθηση του.

 

Θα κλάψει κόσμος και κοσμάκης με τα νέα "θύματα" που είχαν "κοριό στην τσέπη". Κολλητή της Μαρέβα Μητσοτάκη που ξέρει όλα τα μυστικά της και εργάζεται στο Μαξίμου, εραστής κορυφαίου "γαλάζιου" πολιτικού και το γυναικείο δεξί χέρι "Πετρελαιά" με εκατοντάδες πρατήρια σε όλη την Ελλάδα στην λίστα του Predator.

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σοκάρουν όσα αποκαλύπτει στο militaire.gr o δικηγόρος Γιαννης Μαντζουρανης σε συνέντευξη του που θα μεταδοθεί την Κυριακή. Το παρακράτος με τις υποκλοπές κατέγραφε ακόμη και την ερωτική ζωη,με τις ερωμένες και τους συζύγους υπουργών .Κατάντια.
Η λίστα περιλαμβάνει και τον Γεραπετρίτη; Και τον Σκέρτσο; Και τον Παπαθανάση; Και τον Βαρβιτσιώτη; Και την Ειρήνη Εξάρχου, συνεργάτη του Δημητριάδη; Και την ίδια την Μαρέβα, μέσω της Αργυρώς Ξαγοράρη- συνεργάτιδα της Μαρέβας και μέλος της γραμματείας του Μητσοτάκη στο Μαξίμου; Και ο διευθυντής ασφαλείας της ΕΥΠ υπό παρακολούθηση από το Predator;

Ανώνυμος είπε...

«Της κακομοίρας»! Η νέα λίστα ονομάτων που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση προκαλεί ήδη νέες και πιο έντονες αναταράξεις στην κυβέρνηση! Υπουργοί της κυβέρνησης ,μεταξύ των οποίων και ο Γ.Γεραπετρίτης, δημοσιογράφοι αλλά και ο διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών βρίσκονται ανάμεσα στα ονόματα. Γιατί τον παρακολουθούσαν;
Υπό παρακολούθηση και ο επιχειρηματίας Γιώργος Πατεράκης που παλαιότερα ασχολείτο και με τον χώρο των εξοπλισμών για λογαριασμό των Γερμανών.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΚΟΥΣ?

ΤΑ ΑΚΟΎΩ, ΝΑ ΛΕΣ

ΠΑΝΕ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΦΟΡΤΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΛΚΣΜΝ ΤΟΝ ΓΟΥΙΛ...ΙΜ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΛ ΣΤΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΑΝ ΓΊΝΕΙ ΤΡΕΧΑ! ΚΙΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΟΜΠΑΜΙΑ ΧΟΥΣΕΪ́Ν ΕΞΑΦΑΝΊΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβηνε λενε το κοστος ζωης. Σοβαρα; Εγω μια ζωη ακουγα ΛΙΤΟΤΗΣ απο τον παπατζη, ΛΙΤΟΤΗΣ! 50 χρονια μετα το ιδιο παραμυθενιο κλαμα ακουω απο τους βιαστοκωλους και αμυαλους ψωφοφορους!
Αλλαγη ψηφιζε ο κοσμος και συνεχιζει να ψηφιζει αλλαγη. Φατε αλλαγη και καλη χωνεψις!

Ανώνυμος είπε...

καλαθι τηs νοικοκυραs πιο ακριβο απο το ραφι...ακομα καθεστε????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...