Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Οι σχιζοφρενείς δολοφόνοι με το πριόνι.

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσαν χιλιάδες χρήστες στο twitter με αφορμή την έξωση της δημοσιογράφου Ιωάννα Κολοβού χρέος 15.000 ευρώ προς τις τράπεζες. Οι χρήστες με οργή επιρρίπτουν την ευθύνη στην κυβέρνηση της ΝΔ καθώς θυμίζουν   την πρόσφατη υπόθεση Πάτση, ενώ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά και στα δάνεια που έχει λάβει και χρωστάει η ΝΔ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αν χρωστάς 15.000 στις τράπεζες σου παίρνουν το σπίτι αν πάλι το ποσό αυτό φτάνει κοντά στα 400 εκατ. τότε δεν τρέχει τίποτα. Όσο  για την φωτογραφία  της σπασμένης πόρτας της Ιωάννας Κολοβού; έχει γίνει ήδη Viral στο twitter αλλά όπως είναι φυσικό είναι εξαφανισμένο το θέμα από τα φιλοκυβερνητικά sites. Πάντως ο ειλικρινής  ο Αδωνις μας ειχε πει ότι να κοιμόμαστε με ανοιχτές πόρτες.Μάλλον για να μην αναγκάζονται να τις σπάνε.

Λαοθάλασσα έξω απο το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού

 

Πλειστηριασμοί Μητσοτάκη – Σταϊκούρα: Κατασχέσεις σπιτιών και για 1.000 ευρώ – Τι ισχύει με την κυβέρνηση της ΝΔ και τα Funds

 

Το Twitter «βράζει» με την κυβέρνηση των πλειστηριασμών


 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι εργάτες της μεταφορικής εταιρείας αρνήθηκαν να αδειάσουν το διαμέρισμα της Ιωάννας Κολοβού από τα έπιπλά της! Μπράβο τους! Κάποιοι έχουν τουλάχιστον εν συναίσθηση!

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑ... ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΉΘΙΑ ΦΊΛΗ ΤΟΥ ΜΊΚΙ ΜΑΟ ΜΑΟ ❗ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΆΝΕΥ! ΧΑΡΤΟΦΥΛΆΚΙΟΥ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΡΌΝΙΑ ΣΑΝΟ! ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ Η ΚΥΡ ΔΕΙΜΟ...ΣΙΟΚΑΦΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΆΛΑΣΕ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΣΟΥΠΑ...ΜΟΥΠΕΣ...

ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ? ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΟΙ🤣 ΞΑΦΝΙΚΆ ΤΈΤΟΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΈΤΟΙΟ ?! ΤΟ ΦΙΛΌΤΙΜΟ ΠΆΕΙ ΠΆΕΙ... ΕΚΕΊ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥΕΔΕΣ! ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΈΔΙΝΑΝ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΌΡΙΟ 15.000€ ?ΠΌΣΟΙ ΕΧΟΥΝ?! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΩ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΕΓΩ.

ΣΑΜΘΙΝΚ ΝΤΙΣΚΑΜΣ ΙΝ ΔΙΣ... ΓΚΕΙ..Μ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...