Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Κιβωτός του κόσμου, η του υποκόσμου;

Βαριές καταγγελίες για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και κακοποιήσεις αντιμετωπίζει η Κιβωτός του Κόσμου έπειτα από σειρά καταγγελιών, οι οποίες διαβιβάστηκαν στις εισαγγελικές αρχές από τον Συνήγορο του Πολίτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει ήδη καταθέσει ένας 19χρονος που μιλά για συστηματική κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος του από δύο εργαζόμενους εντός της δομής της ΜΚΟ, που ξεκίνησε όταν ήταν 15 ετών. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερο άτομο που θα καταθέσει στις Αρχές για κακοποίηση σε βάρος του.

Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες σε έξι δομές της «Κιβωτού του Κόσμου»εντός και εκτός Αθηνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η έρευνα αφορά και άλλα θέματα όπως διατροφής και διαχείρισης, αλλά και καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Κατόπιν αυτού η Εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική εξέταση, τη διενέργεια της οποίας ήδη ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κληθούν σε κατάθεση παιδιά που φιλοξενούνται σε δομές της Κιβωτού.

Με ανακοίνωσή της η Κιβωτός τίθεται στη διάθεση των αρχών για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και διαβεβαιώνει ότι δεν είχε γνώση των καταγγελιών.

Την ίδια ώρα το υπουργείο Εργασίας ακυρώνει την παραχώρηση ακινήτου στην Κιβωτό του Κόσμου μέχρι να ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα.

Συγκλονίζουν οι χυδαίες αποκαλύψεις για την "Κιβωτό του Κόσμου"! Επί μία ώρα σε τηλεοπτική εκπομπή ο πάτερ Αντώνιος έκανε τον ανήξερο και έλεγε ψέματα! Γνώριζε τα πάντα από τον Αύγουστο για την καταγγελία του παιδαγωγού Χρόνη Χλίτσιου σχετικά με τις σεξουαλικές κακοποιήσεις και τους ξυλοδαρμούς σε βάρος παιδιών στις δομές του.

 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ – ΗΣΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ – ΠΑΠΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΙΕΣ, ΠΟΣΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 

Ρούλα Κορομηλά για την «Κιβωτό του Κόσμου»: Πλήρωνα ακόμα και τα ενοίκια

Αναλυτικά, έγραψε:

«Στήριζα την Κιβωτό του Κόσμου έμπρακτα από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, πληρώνοντας ακόμα και τα ενοίκια του χώρου κι υποστηρίζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο. Αν όσα τραγικά, αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νοιώθω οργή και απογοήτευση» 

 

Κιβωτός του Κόσμου: Τι πραγματικά συνέβαινε σε μία ΜΚΟ για την «περίθαλψη παιδιών και εφήβων»


Η Κιβωτός της φρίκης… Ξύλο, πολύμηνες τιμωρίες, εκμετάλλευση, παρενόχληση, κακοποίηση

 

 Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τριών ακόμη συλληφθέντων για τον βιασμό της 12χρονης

 

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για μία ακόμη φορά η κοινή γνώμη πέφτει από τα σύννεφα καθώς διαπιστώνει ότι περίτεχνες ονοματοδοσίες κρύβουν ακριβώς την αντίθετη αποστολή η οποία στη πραγματικότητα δεν είναι παρά μία οδυνηρή κρεατομηχανή.
Κιβωτός του Κόσμου σου λέει ο άλλος και αμέσως αγαλλιάζει η ψυχή ενώ φιλάνθρωπα αισθήματα αναβλύζουν. Ένα συντριβάνι ευτυχίας καθώς μένεις με την εντύπωση ότι εκατοντάδες κατατρεγμένες ψυχές βρίσκουν καταφύγιο. Όλεθρος η πραγματικότητα. Γύρευε ποιες διαδρομές έχουν ακολουθήσει δεκάδες παιδάκια που βρέθηκαν εδώ. Την ίδια στιγμή όλα αυτά τα χρόνια χορηγοί και δωρεές παρελαύνουν στην αυλή της Κιβωτού με τους περισσότερους από τους δωρητές να είναι πράγματι ανυποψίαστοι για τους σκελετούς που βρίσκονται θαμμένοι στη πίσω αυλή.

Ανώνυμος είπε...

😏 Η ΚΥΡΊΑ!!! ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΤΑΡΕΣ ΒΊΒΙΑΝ ΤΑΧΕΙ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΌ!!! (ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΣΎΜΦΩΝΟ ΜΕ ΟΣΑ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΕΙ... ΚΙΟΜΩΣ ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΊΤΑ ΛΈΕΙ ΑΛΉΘΕΙΕΣ...!!!)ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΆΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ! ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΊΣΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ? ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΘΕΜΑ - ΔΡΌΜΟΣ.

ΒΡΕΕΕ... ΤΗΝ ΒΊΒΙΑΝ ❗ ΚΥΡΊΑ ❗

Α! ΚΑΙ ΤΟ: ΚΙΑΝ ΕΊΝΑΙ ΕΤΣΙ ❓❗
ΟΤΑΝ ΤΟΧΕ ΠΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΙΑΝ ΕΊΝΑΙ ΕΤΣΙ ❓❗ ΛΕΩ ΚΆΤΣΕ ΚΟΙΤΑ 🗡️⚖️

ΠΆΝΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ ΕΊΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΣ
ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ❓ΜΉΠΩΣ ΞΈΡΕΙ Η... ΡΟΥΛΑΚΟΥΛΑ?!

ΤΑΛΕΓΕ Η ΒΊΒΙΑΝ ❗ ΚΥΡΊΑ ❗

Ανώνυμος είπε...

Τον ειχα δει αρκετα παλαιοτερα στην τηλεοραση οπου επαιζε μπασκετ φορωντας τα ρασα του μαζι με τα παιδια που φιλοξενουσε... Ενταξει νεο παιδι ηταν και αυτος τοτε αλλα αντι να συναιτιζομαστε οσο περνουν τα χρονια γινομαστε χειροτεροι.
Ο Παισιος στις Διδαχες του ελεγε, η δουλεια του Μοναχού δεν ειναι να καλλιεργει λαχανικα να παραγει μελι και να ξεναγει τους κοσμικους, δουλεια του ειναι να προσευχεται για την Σωτηρια των Ψυχων και να δοξαζει Τον Κυριον Μας. Μετα επιασε και το παπαδαριο...
Βασικα μας τα εχει πει ολα τι θα δουμε και τι θα ζησουμε μεσα απο τους απλοικους του λογους αλλα εμεις τι κανεις Γιαννη, κουκια σπερνω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...