Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Επαιξε πολύ νοθεία στις εκλογές. Μόνο ένα στα 15 ψηφοδέλτια διαβάζεται από το μηχάνημα.!!!

Σε αυτές τις εκλογές έχουμε ένα ρεκόρ υποψηφίων που αμφισβητούν επίσημα την εγκυρότητα της εκλογικές διαδικασίας. Πολύς κόσμος κοιτάει τις ΗΠΑ και αναρωτιέται το τι ακριβώς συμβαίνει στην χώρα;

Γιατί να πιστέψει κανείς ότι ένας οπτικός σαρωτής πρέπει να “προθερμανθεί;” Δεν είναι πια η δεκαετία του 1980. Όλα είναι άμεσα ενεργοποιημένα τώρα. Ίσως ένας σαρωτής αδράνειας χρειάζεται περίπου 20 δευτερόλεπτα για να είναι έτοιμος.

Ωστόσο, τα πρόβατα κάνουν και δεν λένε τίποτα, καθώς οι αμειβόμενοι δημόσιοι υπάλληλοί τους αποτυγχάνουν σε άλλες εκλογές! Αυτό ΔΕΝ είναι «ανικανότητα». Είναι διαφθορά. Πάμε να δούμε τι έγινε και στο NEW JERSEY . Οι ψηφοφόροι σε όλη την κομητεία Mercer του Νιου Τζέρσεϊ κατευθύνονταν στις κάλπες για να ψηφίσουν σήμερα Τρίτη, και οι αξιωματούχοι τους ανακοίνωσαν ότι  τα εκλογικά μηχανήματα  είχαν πέσει λόγω «διακοπής συστήματος σε όλη την κομητεία».

Οι αρχές ενημέρωσαν τους κατοίκους ότι μπορούσαν ακόμα να  ψηφίσουν  μέσω τυπικής ψηφοφορίας.

“Οι ψηφοφόροι μπορούν ακόμα να παρουσιαστούν στις αντίστοιχες εκλογικές τους τοποθεσίες και να ψηφίσουν σε ένα τυπικό ψηφοδέλτιο και να εισάγουν το ψηφοδέλτιό τους στην υποδοχή έκτακτης ανάγκης στο μηχάνημα.” .Η κομητεία ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι «οι εργαζόμενοι στις δημοσκοπήσεις θα είναι σε ετοιμότητα για να καθοδηγήσουν τους ψηφοφόρους στη διαδικασία» και ότι το Εκλογικό Συμβούλιο «συνεργάζεται με τον Dominion, τον κατασκευαστή μηχανών, για να επιλύσει το ζήτημα».

ΝΌΤΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ : Στη Νότια Καρολίνα, οι εκλογικοί αξιωματούχοι έριξαν το φταίξιμο στην ηλικία των εκλογικών μηχανών για τα παράπονα που προέκυψαν όταν οι ψηφοφόροι παραπονέθηκαν ότι το μηχάνημα άλλαξε τις επιδιωκόμενες επιλογές τους.

Ο σταθμός  WTLX  ερεύνησε αναφορές ότι οι ψήφοι άλλαξαν και ενημερώθηκαν από αξιωματούχους στην κομητεία Richland ότι καμία ψήφος δεν τροποποιήθηκε, αν και ορισμένα μηχανήματα είχαν προβλήματα βαθμονόμησης.

«Οι οθόνες αφής μπορεί επίσης να χάσουν τη σωστή βαθμονόμηση», δήλωσε ο πολιτειακός εκλογικός επίτροπος Chris Whitmire. “Ωστόσο, αυτό είναι συνήθως θέμα χιλιοστών, έτσι ώστε αν αγγίξετε κοντά στην άκρη ενός υποψηφίου, μπορεί να τονίσει και να ελέγξει τον διπλανό υποψήφιο.”

ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ : Στη Βόρεια Καρολίνα, οι ανησυχίες ότι οι μηχανές ενδέχεται να μην μετρήσουν όλες τις ψήφους οδήγησαν τους αξιωματούχους να εκδώσουν μια δήλωση κατηγορώντας την υγρασία , αλλά και διαβεβαιώνοντας τους ψηφοφόρους ότι θα καταμετρηθούν όλα τα ψηφοδέλτια, ανέφερε η  Washington Examiner  .

ΓΕΩΡΓΙΑ : Τα πράγματα ήταν λίγο πιο σοβαρά στη Γεωργία, όπου τα προβλήματα με τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό ανάγκασαν ορισμένα εκλογικά κέντρα στην κομητεία Gwinnett να καταφύγουν σε χάρτινα ψηφοδέλτια. Η δυσλειτουργία οδήγησε σε ουρές που έκαναν ορισμένους ψηφοφόρους να περιμένουν για ώρες.

«Ακόμα περιμένω να ψηφίσω. Προσφέρθηκαν προσωρινά ψηφοδέλτια σε όσους τα θέλουν», είπε ο Ντέρικ Όατις καθώς περίμενε να ψηφίσει, σύμφωνα με τη  New York Daily News .

ΤΕΞΑΣ : Αρκετές τοποθεσίες του Χιούστον ανέφεραν καθυστερήσεις λόγω ενός μείγματος τεχνικών ζητημάτων, αλλά οι αξιωματούχοι των εκλογών είπαν ότι μόλις επιλυθούν τα προβλήματα, επιλύθηκαν οι διαφωνίες νωρίς το πρωί και οι γραμμές μειώθηκαν κατά πολύ, ανέφερε η  Houston Chronicle  .

 

Η πρώτη λεσβία κυβερνήτης εκλέχτηκε στην Μασαχουσέτη με τους Δημοκρατικούς

 

Εκατοντάδες δισ. για τις αμερικανικές πετρελαϊκές – Θησαυρίζουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις κυρώσεις

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ είχαν ιστορικά την εικόνα και τη συμμετοχή μιας «δευτερεύουσας» εκλογικής αναμέτρησης, εικόνα που δεν συνάδει με την πραγματική τους σημασία. Οι σημερινές ενδιάμεσες εκλογές είναι ακόμα πιο σημαντικές από ό,τι συνήθως, καθώς μπορεί να καθορίσουν εάν στο μέλλον θα λειτουργεί στην Αμερική η ίδια η εκλογική διαδικασία. Περισσότεροι από τους μισούς υποψηφίους των Ρεπουμπλικανών για ομοσπονδιακές ή πολιτειακές θέσεις σε αυτές τις ενδιάμεσες εκλογές, ανήκουν στους λεγόμενους «αρνητές εκλογών» (election deniers). Δηλαδή, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αρνούνται πλήρως ή αμφισβητούν τη νομιμότητα της εκλογής του Τζο Μπάιντεν το 2020. Κι αυτό παρά το γεγονός πως πολυάριθμες επανακαταμετρήσεις και πάνω από 60 δικαστικές αποφάσεις έχουν επιβεβαιώσει την εγκυρότητα του αποτελέσματος εκείνων των εκλογών.
Σύμφωνα με μία ανάλυση της Washington Post, 171 από αυτούς τους «αρνητές» είναι φαβορί στις κούρσες τους και άλλοι 48 διεκδικούν στα ίσια την εκλογή τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπάιντεν έχει άνοια ξεχνάει που είναι τι θέλει κλπ. Τώρα όμως έχουμε ενδιάμεσες εκλογές στης ΗΠΑ. Ας βγει αρχηγός των ρεπουμπλικανών ο Ντε Σάντις που είναι νεότερος και φέρελπις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...