Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Θα κόψουν το χαμόγελο και στο...χαμόγελο προεκλογικά ;

Φόρτωσαν τα λογιστήρια σε 9 κούτες! Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας με συνοδεία εισαγγελέων στην "Κιβωτό του Κόσμου" σε Αθήνα και Χίο.

 

Τραπεζική θυρίδα, σε υποκατάστημα πιστωτικού ιδρύματος στο κέντρο των Αθηνών, άδειασε με απόλυτη μυστικότητα, την Τρίτη το μεσημέρι, πρώην κορυφαίο στέλεχος τής «Κιβωτού τού Κόσμου»...

 

Κιβωτός του Κόσμου: «Πάρε τα λεφτά και τρέχα» – Η πρεσβυτέρα «τσίμπησε» 2 εκατ. € και χρυσό και έφυγε μόλις έσκασε το σκάνδαλο!

Η σύζυγος του πατέρα Αντώνιου, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή είναι το άτομο που άδειασε τη θυρίδα και τους λογαριασμούς της Κιβωτού του Κόσμου την Τρίτη (22/11), έχοντας ήδη οικειοποιηθεί ποσό άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ!

 

Ναι, αλλά η πρεσβυτέρα είχε Καγιέν και σοφέρ…!!!

 

Και η άλλη μεριά των κυβερνητικών "ψαριών' ....

Η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου και το αμετάκλητο βούλευμα 3455/2020! Στο εδώλιο το "δεξί χέρι" του Άδωνη Γεωργιάδη στις 5 Δεκεμβρίου για ανακριβές πόθεν έσχες! Η 4όροφη πολυκατοικία στον Βύρωνα και το "ανακριβές κόστος κατασκευής". Ο εργολάβος που έχτισε το σπίτι (άντρας της αδερφής της) και οι δουλειές που έπαιρνε από το ΚΕΕΛΠΝΟ όταν η ίδια ήταν διευθύντρια.

 

Ο βουλευτής της ΝΔ Παναγής Καππάτος εκπροσωπεί στα δικαστήρια την DOVALUE που παίρνει τα σπίτια των Ελλήνων!

 

Θυμηθείτε ότι το σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού το πήρε η ΕΘΝΙΚΗ (κρατική Τράπεζα)για 20 χιλιάρικα απο κάρτες…Ο θόρυβος τους φρέναρε,αλλά δεν τους φρέναρε σε ΧΙΛΙΑΔΕΣ άλλες παρόμοιες περιπτώσεις για τις οποίες δεν υπήρξε θόρυβος γιατί τα θύματα είναι “ανώνυμα”…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΆΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΠΡΙΟ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ(ΚΛΑΣ ΙΚΗ ΦΩΝΗ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ) ΑΜΑΡΤΟΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΈΠΕΙ...Ο ΘΕΌΣ ΜΟΝΌΦΘΑΛΜΟΣ...

Ε ΤΙ? ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΆΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΠΟΥ ΤΟΛΕΓΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 10 άρια ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ!!?
ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΆΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΟΟΤΕ 70 ΧΡΟΝ.
ΜΕ ΣΕΞΟΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΑΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΜΆΝΤΕΨΕ ΓΙΑΤΊ ΣΤΗΝ Ν.ΕΛΜΠΕΕΕΤΙΑ ΚΛΑΊΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΝΑ ΧΡΌΝΟ? ΧΟΡΗΓΌΣ ΑΝΑΣΤΉΛΩΣΗ ΜΑΡΤΙΝ. ΕΊΧΕ ΑΝ ΘΥΜΆΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΌ...
ΞΑΠΛΕΣ... ΧΡΉΜΑ... ΚΡΕΜΑ! ΛΕΣ?
ΧΑΧΑΧΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΕΙΜΟ...ΣΙΟΚΑΦΡΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΤΉΘΙΑ ΦΊΛΗ ΤΟΥ ΜΙΚΙ ΜΑΟ! ΜΑΟ!
ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20.000€ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ... ΤΟ 2019 ΚΆΝΕΙ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΆΡΤΙΟ ΞΑΝΑ? ΡΕ! ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!! ΜΉΠΩΣ ΒΡΟΥΝ ΤΡΌΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ! ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ.
ΗΤΑΝ ΞΗΜΕΡΏΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΜΠΕΕΕ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΒΑΡΙΈΣΑΙ ΑΣ ΤΑ ΓΚΡΕΜΊΣΟΥΝ! ΔΕΝ ΆΝΟΙΓΕ...
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΒΆΛΤΟ.
ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΙΛΌΤΙΜΟ Ε? (ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΈΡΑ) ΟΛΟΙ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΗΤΑΝ! Ε ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΊ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΆ.

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΙΧΝΕ🙄

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΛΑΔΙ?

ΦΑΕ ΛΑΔ ΠΗΓΕΝ ΒΡΑΔ?!
ΠΙΑΣΤΟΙΣ ΣΚΙΣΤΟΙΣ ΚΑΙ ΓΜΣΤΟΙΣ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΡΡΡΡΡΟΒΛΙΕΕΕΜΑ ΤΗΣ...
Greek paranoia YouTube channel 🤣🤪

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...