Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Πλεύρη...Χτυπούν οι καμπάνες.

Το γεγονός ότι υπάρχουν υποκείμενα νοσήματα συμβάλει στην επικοινωνιακή αθώωση των εμβολίων COVID-19 όπως επίσης και η συνολική επικοινωνιακή προπαγάνδα καθώς πέρα από τους ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα τα εμβόλια των Pfizer-Moderna φροντίζουν, όπως δείχνουν πλέον χιλιάδες συμπτώσεις, να ξυπνήσουν τα καρκινικά κύτταρα στον ανθρώπινο οργανισμό. Πάμε να δούμε ελάχιστα από τα πρόσφατα παραδείγματα για τα οποία ουκ έστιν αριθμός. Ήδη τα Γραφεία Τελετών ανά το κόσμο-σύμφωνα με τον ιστότοπο Zerohedge- καταγράφουν τρελή εκτόξευση της δουλειάς. Δυστυχώς υπάρχουν παρενέργειες από τα ψευτοεμβόλια, εμπλοκή στον τρόπο που αγοράστηκαν και επιβλήθηκαν αλλά και επιπλέον θάνατοι στην κοινότητα ενώ έχουν καταγραφεί εγκληματικές αποφάσεις από τα γιατρουδάκια των επιτροπών για την πανδημία, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Υπάρχει πλέον το νομικό κομμάτι, η εξόδιος ακολουθία του κόλπου των εμβολίων που πρέπει να ολοκληρωθεί πριν τις εκλογές…

 

Η συνέχεια Εδώ

 


Έλεγαν πηγαίνετε να εμβολιαστείτε ακόμη και σε άτομα με αγγειακά προβλήματα σε άτομα που έκαναν εγκεφαλικά. Δεν είναι αντένδειξη πηγαίνετε πηγαίνετε να εμβολιαστείτε αυτό είναι μια τεράστια μαλακία.


 

Έκθεση-«βόμβα» από την Γερμανία: «Το εμβόλιο κατά Covid-19 σχετίζεται με την μείωση της γονιμότητας»

 

 

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του αξιωματικός


Μόλις 50 ετών παλικαράκι, αστυνομικός στο επάγγελμα, έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή, ανήμερα της γιορτής του

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΏΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΙΣΠΑΝΊΑ ΛΈΕΙ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΟΠΛΑ!

ΤΗΣ ΜΠΟΡΔΛΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ ΤΗΣ ΣΚΤΙΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΠΡΔΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΣ ΤΖΟΚΕΡΓΙΑΝΝΑΣ ΤΗΣ ΛΑΤΣΟΓΛΙΤΣΑΣ ΤΑ ΚΆΓΚΕΛΑ!!!ΚΑΚΕΛΑΡΙΟΥΣ.. ΤΟΥΣ ΓΛΙΕΠΩ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...