Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

«Πάνε για ... εγκεφαλικό»

Η περίπτωση με λογαριασμό της ΔΕΗ που έφτασε σε επιχείρηση στο Ηράκλειο είναι κραυγαλέα. Ο πρώτος λογαριασμός - εκκαθαριστικός - χρεώνει την επιχείρηση με 1.529 ευρώ για 64 ημέρες. Το επόμενο ακριβώς δίμηνο, από Αύγουστο ως Οκτώβριο, και συγκεκριμένα για διάστημα 57 ημερών, ο λογαριασμός εκτοξεύεται στις 36.922 ευρώ με κρατική επιδότηση πάνω από 23.000 ευρώ. Αν συνυπολογιστεί ότι θεωρητικά δεν υπήρχε κρατική επιδότηση, το ποσό θα έφτανε κοντά τα 60.000 ευρώ!

Ηλεκτροσόκ από τη ΔΕΗ: Μέσα σε ένα δίμηνο ήρθε ο λογαριασμός 36.922 ευρώ από 1.529 ευρώ! - Κραυγαλέα περίπτωση στο Ηράκλειο


 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παίζει και κάτι άλλο με τις υπέρογκες αυξήσεις του ρεύματος: να μαζεύουν όλο αυτό το χρήμα, γιά να το τζιράρουν. Κι αν (αν, λέμε) βγεί καμιά δικαστική απόφαση, ή νόμος, να επιστρέψουν τις αδικαιολόγητες αυτές αυξήσεις, τότε θα ξεμπερδέψουν με μιά συγνώμη. Στο μεταξύ, το τζιράρισμα θα τους έχει δώσει 100% κέρδος εκ του μηδενός, που αλλοιώς δεν θα τό 'βλεπαν ούτε στα όνειρά τους.

Ψάξτε το Διαδίκτυο στα πολύ ψιλά γράμματα, σε τυχόν "αφανείς" νέες επενδύσεις δισεκατομμυρίων, ποιός τις κάνει.

(Υγ: Το ΧΑΑ είναι πλέον απαξιωμένο, οπότε κανείς δεν περιμένει παραδάκι από αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και πωλήσεις μετοχών σε κορόϊδα.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...