Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Γιατί υπάρχει Αγγλος που δεν έχει ψήσει το ψάρι και από τις δυο πλευρές;


ΒΟΜΒΑ στην Αγγλία! «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ Κάρολος είναι (εδώ και 60χρόνια) ομοφυλόφιλος...»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που μου ειχε πει ανθρωπος γνωστος μου ο οποιος μεταβαινει πολλες φορες στο Αγιον Ορος και διαμενει πολλες φορες ως και ολοκληρα σαρανταημερα ειναι το εξης... Εχει βαπτιστει κρυφα Ορθοδοξος ο Καρολος εδω και πολλα χρονια γι αυτο και τον ξευτυλιζουν τα ΜΜΕ με τις ευλογιες των μυστικων υπηρεσιων της Αγγλιας. Επισης ο Κασταμονιτης ειχε αναφερει προσφατα οτι ο Καρολος εχει Ελληνικο αιμα και ανεφερε το γεννεολογικο του δεντρο και για ποιο σκοπο εγινε κατι τετοιο...

Ανώνυμος είπε...

Εδω τωρα τι να πεις; Εθνικός Συντονιστής για την παιδική κακοποίηση: Αναλαμβάνει καθήκοντα η Έλενα Ράπτη! Εθνικός Συντονιστής!
Αυτη που δεν εχει παιδια την εκαναν Εθνικό Συντονιστή για την παιδική κακοποίηση! Που θα τα πηγαινει στα μπουζουκια για να ξεδινουν;
Ας βαλουν και την αλλη που δεν εχει αφησει αμουστακο αγαμητο, επιθεωρητη στα Λυκεια!

Ανώνυμος είπε...

Το Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε ρεκόρ εισόδου μεταναστών - 500.000, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις - που προέρχονται κυρίως από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ενωσης, σε μία συγκυρία μετά-Covid εποχής και πολέμου στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ONS) , το Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε την είσοδο 504.000 ατόμων στο διάστημα ανάμεσα στον Ιούνιο 2021 και τον Ιούνιο 2022. Ο αριθμός είναι αυξημένος κατά 331.000 άτομα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...