Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Να πάνε να δουλέψουν οι ίδιοι και όχι να σπάνε καρέκλες στα καφενεία τα κοπρόσκυλα.

Σε οικονομική καταστροφή οδηγούνται οι αγρότες της Ιεράπετρας από την έλλειψη εργατών γης

 

«Από εργάτες αφεντικά»! Οι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ αφέντες στην Κρήτη


Τα εντομοκτόνα  τύπου Roundup της Monsanto που χρησιμοποιούν στα ζαρζαβατικά και τα φρούτα  εμείς τα καταβροχθίζουμε, πιστεύοντας ότι μας ωφελούν. Να γιατί υποφέρουμε από διάφορα νοσήματα, τα οποία για να θεραπεύσουμε καταλήγουμε στη συνέχεια να προμηθευόμαστε φάρμακα της Bayer κι έτσι βρισκόμαστε εσαεί πιασμένοι στα δίχτυα των δολοφόνων μας.οι πονηροί  όμως ψάχνουν για «Πακιστανούς»  να τρώνε αυτοί στην μάπα τα δηλητήρια που χρησιμοποιούν αλλά....

Ο καπιταλισμός μας σκοτώνει

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδερφε μου, οι ελιες στην Κρητη σαπιζουν στο εδαφος, χεστηκαν να πανε να τις μαζεψουν! Ξερεις γιατι; Η απαντηση μου δωθηκε απο τα βιντεο του Ιωσηφ Παπαδοπουλου πριν λιγες μερες στην Κρητη.
Εχουν φτιαξει ολοι τους παλατια θερμοκηπια με τζάμια παρακαλω, 30 στρεμματα, δεκα στρεμματα, τρια στρεμματα επι αλλα τοσα ο καθενας τους, φυτευουν μια ποικιλια που τους φερνει εσοδα 11 μηνες το χρονο, και στα αρχιδια τους ολα!
Εχεις παει να αλλαξεις ενα τζαμι παραθυρου ή μιας πορτας; Το εικοσσαρικο δεν το γλυτωνεις!
Και μιλαμε για θερμοκηπια ολοκληρα στρεμματα με γαλβανιζε ή ανοξειδωτα σιδερα και απο πανω ΤΖΑΜΙΑ! Δυομιση τρια μετρα υψος!
Τι κοστος εχει αυτο???? Χιλιαδες ευρω? Ξεπερνουν το εκατομμυριο! Κατσε να πληρωνεις εσυ τις ντοματες της πουτσας που ειναι σαν τις ελιες Καλαμων ενα χιλιαρικο δραχμες τα 300 γραμμαρια!
Μεχρι και μπανανιες εχουν μεσα σε τετοια τεραστια θερμοκηπια. Που τα βρηκαν ρε αδερφε τα λεφτα για τετοιες τεραστιες επενδυσεις; ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ! ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ!
Και αμα γινει κανενας βαρβατος σεισμος ή πεσει κανενα χοντρο χαλαζι και τους τα κανει γης μαδιαμ, μετα εμεις θα πληρωσουμε τα γαμησιατικα τους;

Ανώνυμος είπε...

Το roundup εχει απαγορευτει εδω και χρονια, αλλα εχουν κανει γερη καβαντζα και το λενε με καμαρι, τα εχει πει εδω και χρονια ο Μανικης το τι συμβαινει, οταν ελεγε για ψεκασματα mRNA το 2008 ολοι εμεις ειχαμε μαυρα μεσανυχτα! Οι γεωπονοι να δεις, τον κοιτουσαν σαν εξωγηινο!

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι τα ζιζανιοκτόνα δεν έχουν απαγορευτεί όσο για τα άλλα φυτοφάρμακα στην Ελλάδα και στην ΕΕ έχουν απαγορευτεί σχεδόν τα ,λυπασπελφυτοφάρμακα που ραντιζαμε πριν με πολύ ποιο ήπια με αποτέλεσμα να είναι δύσκολες οι καλλιέργειες και γι'αυτό τα περισσότερα φρούτα είναι από χώρες εκτός Ευρώπης αμφιβόλου ποιότητας και γεύσης (εκεί ραντίζουν με τα πάντα).Αν νομίζετε ότι αυτά τα θερμοκήπια έγιναν με αέρα μάλλον δεν έχετε δουλέψει στην ζωή σας.οσο για το τη προσφέρουν οι αγρότες στην κοινωνία και στην οικονομία είναι ανεκτίμητο.φερνουν συνάλλαγμα στην χώρα δεν φεύγουν χρήματα εκτός Ελλάδας δεινουν δουλειά σε κόσμο από τους αγρότες δουλεύουν εταιρείες σιδήρου ,λυπασματων, φυτοφάρμακων, άρδευσης, γεωπόνοι,σπόρων, τρακτέρ, συνεργεία, βενζινάδικα,φυτωρια, συσκευαστήρια, ελαιοτριβεία,τυποποιητηρια,χαρτοκουτα, ετικέτες, οινοποιεία,και παρά πολλά άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Οι καλλιεργειες εγιναν απαιτητικες δυσκολες και πολυδαπανες ΓΙΑΤΙ παρατησαν τους ντοπιους σπορους και αρχισαν να καλλιεργουν με ΥΒΡΙΔΙΑ ΓΙΑ... ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ!
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ!
Αυτο που δεν τους ειπαν ομως ειναι ο,τι για να εχουν καλυτερη μεγαλυτερη ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ αποδοση στα χωραφια τους ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΥΒΡΙΔΙΩΝ!
Μετα ομως λογω της χρησης των λιπασματων εμφανιστηκαν και οι διαφορες αρρωστιες των φυτων... ΟΠΟΤΕ αναγκαστηκαν να χρησιμοποιουν τα "θεραπευτικα" σκευασματα παλι της ιδια εταιρειας!
ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΩΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ;
Να πιασουμε τη ριγανη; Το φυλλωμα εξαγεται στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ και εσεις εδω αγοραζεται ριγανη που ειναι τα ΚΟΤΣΑΝΙΑ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΗ! ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΩ; ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ PDF ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...