Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Σιγά –σιγά μεγαλώνει η Λίστα.

Συνελήφθη νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, ένας άνδρας 55 ετών και το απόγευμα ακόμα ένας. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Μοσχολιό, ο οποίος έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου ενώ πρόσφατα διηύθυνε ομάδα 6Χ6 Futsal σε ευρωπαϊκό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Τσεχία.

Ο συλληφθείς βρίσκεται ανάμεσα στους άνδρες που το προηγούμενο διάστημα είχαν πάει αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ και είχαν καταθέσει ψευδώς πως συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη χωρίς να έχουν συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Λίγο μετά τις 19.00 έγινε γνωστό πως συνελήφθη στην Κόρινθο και ακόμα ένα άτομο, ο Α.Μ., γνωστός και ως «ο ηλεκτρολόγος» .Πρόκειται για άτομο το οποίο είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη Γ.Α.Δ.Α.

Oι Aρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του χτενίζοντας την Αττική αλλά και την περιοχή της Κορίνθου όπου φέρεται να είχε εκδοθεί και η ταυτότητα του.Ο άνδρας ηλικίας 43 ετών ήταν ηλεκτρολόγος πλοίων.

ΠΡΟΣΩΠΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ Η 12ΧΡΟΝΗ. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ, Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ” ΣΤΗ “ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ”.

 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ – ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΓΟΥΝ ΟΙ ΥΨΗΛΆ... ΤΙΚ ΤΟΚ ΤΟΚ ΤΟΚ


ΆΝΤΕ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ""ΕΙΔΙΚΟΊ ""ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ, ΨΕΚΆΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΕΟΜΠΛΑΝΑ ΔΕΝ ΑΦΉΝΟΥΝ ΜΠΟΧΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΈΠΕΙΣ ΣΤΊΓΜΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΌΜΩΣ...ΑΣΠΡΗΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΛΆΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ... ΚΆΤΙ?

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΟΛΎ ΓΈΛΙΟ!

ΑΣΦΑΛΏΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΝΑΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ.❗
ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΕΆΤΙΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΞΕΡΆ ΦΎΛΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΆ ΈΡΓΑ. ΠΟΙΑ ΗΛΕΚΤΡ.ΑΥΤΟΚ.?! ΚΑΝΌ ΕΞΩΛΈΜΒΙΑ ΠΆΡΤΕ.

ΚΑΤΑΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΆΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΣΤΡΈΜΜΑΤΑ
""ΠΈΡΑΝ ΦΩΤΙΆ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΈΝΤΡΑ""...ΤΟΧΕ ΠΕΙ ΤΟ ΖΑΒΟΤΟΜ@ΡΟ.
🙄🙄🙄

Ανώνυμος είπε...

Ντρεπομαι και συναμμα φοβαμαι για τους συνομιληκους μου, ελπιζω ο αρρωστημενος εγκεφαλος μου να μην με φτασει σε τεροιο ξεπεσμο! Πραγματικα φοβαμαι για εμενα με τα οσα διαβαζω, ουτε θελω να αντιληφθω τον ξεπεσμο τους! Βλεπω τα κοριτσοπουλα της γειτονιας με κατι καυτα σορτσακια κατι μινι μεχρι το χνουδωτο αλλα ποτε μου δεν τα ειδα σαν αιδοια για πηδημα , βασικα ντρεπομαι να τα κοιταξω γιατι νοιωθω ως κωλογερος ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ και γεματος κωλογερος ως νεανιας της τοτε εποχης. Καποιες συμμαθητριες της τοτε εποχης τις πηδηξαμε, ελαχιστοτατες μη λεμε και μεγαλοστομιες της πουτσας, πολλες περισσοτερες μας εκλασαν και μαγκια τους, και βλεπω τα σημερινα κοριτσοπουλα ως δικα μου παιδια, ως ανηψια μου, ως too young to die, too old for rocken'roll... IF YOU KNOW WHAT I MEAN!
ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣ! Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΕΣ/ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΒΑΜΜΕΝΟ ΞΑΝΘΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ! ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΤΟΤΕ!!!!
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!
ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...