Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Κούλης : Να "σώσουμε, οτι σώζεται"

 

 

Σε ανακρίβειες, απειλές και κινδυνολογία, κατέφυγε ο Kούλης , προκειμένου να πετάξει από πάνω του κάθε ευθύνη για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Πρωτοφανείς εκφράσεις κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και των μέσων ενημέρωσης που κατέχει. Κ. Μητσοτάκης: Δεν θα συρθώ σε πολιτικές εξελίξεις από επαγγελματίες εκβιαστές. Ντροπή και αίσχος να λένε ότι παρακολουθώ υπουργούς μου . Δηλώνει θύμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης ποιος;  Ο Κουλης που βγήκε πρωθυπουργός από τα συμφέροντα και αγοράζοντας τους πετσωμενους.

«Πόλεμο» κήρυξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη (video)


Σύρραξη Κ.Μητσοτάκη με Ε.Μαρινάκη: «Δεν θα συρθώ σε εκλογές από εκβιαστές – Υπονομεύεις την χώρα» –«Αλλάζω τις καταστάσεις όταν πρέπει» η απάντηση


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1! “ΘΑ ΠΕΣΩ ΗΡΩΪΚΑ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ”, ΕIΠΕ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ,

 

Κυκλοφορούν στην πιάτσα "ηχητικά αποσπάσματα" με συνομιλίες πανίσχυρου εφοπλιστή (που στηρίζει την κυβέρνηση) και υπουργό. "Μαζέψτε το νούμερο αυτό γιατί δεν θα βρείτε ούτε την ψήφο σας". Η απάντηση. "Τα έχουμε πει ρε. Μέχρι το βράδυ των εκλογών. Το πρωί δεν θα ξημερώσει αρχηγός"

 

Κουμπάρος του Γρηγόρη Δημητριάδη, απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση αν τολμήσει να τον καλέσει έστω και πταισματοδίκης.

 

Γιάννης Λαβράνος! Ο "αόρατος" επιχειρηματίας, που έστελνε ο Δημητριάδης στους επιχειρηματίες που ήθελαν να κάνουν δουλειές με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

 

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Ο βλαξ παραμένει ανίκητος»! Ένας πορφυρογέννητος Πρωθυπουργός που δεν ξέρει τίποτα και όλοι τον πολεμάνε .Είναι δε τόσο βλάξ που κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ANT1 παραδέχθηκε ότι «Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν υπάρχει κέντρο που χειρίζεται το Predator. Είναι άλλο πράγμα να κατηγορείται ο πρωθυπουργός. Δεν γνωρίζω ποιος βρίσκεται από πίσω . Θα το ξεδιαλύνουμε. Θα ψηφίσουμε διάταξη για την απαγόρευση. Υπάρχουν 500 λογισμικά παρακολούθησης στην χώρα»! αυτά από αυτόν που θεωρητικά προΐσταται της Ε.Υ.Π.
Όμως Κούλη μας υπάρχουν ενεργοί “Μέθοδοι οικογενειακού παρακράτους” με παρακολουθήσεις κινητών αντιπάλων μέσω της ΕΥΠ και δολοφονία χαρακτήρων με συκοφαντίες, fact checkers στο διαδίκτυο, τρόλς της ασφάλειας κλπ χρησιμοποιώντας το ίδιο το κράτος π.χ. αστυνομία, ΕΥΠ κλπ ενώ δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει και τη δικαστική εξουσία όπου χρειαζόταν. Τα κόλπα δεν πιάνουν πλέον. Η εμπειρία από τα λάθη του Μητσοτάκη άφησαν κατάλοιπα μνήμης στον κόσμο. Τα ζει. Εμπιστοσύνη δεν υπάρχει πλέον. Υπάρχει μια τάση για εκδίκηση.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΥΘΥΝΌΜΕΝΟΣ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΆΝΤΩΣ ΣΕ Τ.Ο ΚΝΟΥΔΟΥ ΕΊΧΕ 3 4 ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΜΑΣ ΈΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ?

ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΟΝΙΑ ❗

Ανώνυμος είπε...

λαλακηs χατζηπουρδογλου+μητσοκουλα γουρλογαμιοτακη συνεντευξιο-συνουσιαζονται δυο ξεφωνημενεs λουγκρεs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...