Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Και τραμπούκος ο A(υ)γενάκης

Βίντεο -σοκ: Ο Λευτέρης Αυγενάκης χαστουκίζει υπάλληλο του «Ελ. Βενιζέλος» και στη συνέχεια απειλεί !!!

 

Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;

 

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΟ ΘΡΑΣΙΜΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ» – ΧΥΔΑΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ – ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΕΤΣΙ;

 

 

ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.


Σε σοβαρές χώρες και όχι στο τριμπούρδελο βόθρο του Μητσοτακιστάν, ο Αυγενάκης θα είχε φορέσει βραχιολάκια και θα κοιμόταν στο κρατητήριο για άσκηση βίας σε υπάλληλο αεροδρομίου και της δια της βίας διατάραξη της ασφάλειας πτήσεων. Στο Μητσοτακιστάν είναι βράδυ και ροχαλίζουν..

 

 

Χλευάζει το πανελλήνιο ο Αυγενάκης με την πλάτη του Μητσοτάκη!

 

Εξοργίζουν το πανελλήνιο καλύπτοντας τον Αυγενάκη!

 

Θέμα χρόνου η διαγραφή του

 

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χτύπησες εργαζόμενο των 900 ευρω ρε γαμημενε μαλάκα? οι άντρες δεν πουλάνε αντριλίκι εσύ πούλησες αντριλίκι σε έναν εργαζόμενο . "Μην με ακουμπάτε, έχω ασυλία"... Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;"...."ΟΚ..ΟΚ..ΟΚ;". Αρκετά κράτησε αυτό το παρατράγουδο των εκβιασμών, τραμπουκισμών, απειλών. Ξεσκίστε τους όπου τους πετυχαίνετε...μην τους φοβάστε, σύντομα θα είναι παρελθόν και μάλιστα ανεπιστρεπτί. Είναι πολύ ΛΙΓΟΙ.Τύποι σαν εσένα δεν έχουν θέση στη ΝΔ μπορείς να φύγεις τώρα δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

O Αυγενακης μόλις τώρα στο Σκαι λέει ότι δεν υπήρξε χειροδικία! Ο άνθρωπος μας δουλεύει μέσα στα μούτρα μας … μπράβο σου ρε βουλευτή του κωλου! Με τους μπάτσους δίπλα σου πουλάς μούρη … πήγαινε να τα κάνεις αυτά μόνο σου να φάει η μούρη σου χώμα …

Ανώνυμος είπε...

Θεωρούμε δεδομένη την παραίτηση σου ή την αποπομπή σου από τη ΝΔ τραμπούκε ,κατσαπλια, και ντροπή της Κρήτης. Αν είχες έστω και μια τσίπα φιλότιμο, θα είχες ηδη παραιτηθεί. Αλλά ποιος το έχασε για να το βρεις εσύ. Ούτε για φτύσιμο δεν είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλα συμπεριφερθηκε ο Αυγενακης και ο καθε Αυγενακης, γιατι παραπονιεστε; Δεν ψηφιζετε τα κομματα που σας αντιπροσωπευουν; ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!

Ανώνυμος είπε...

41τακατο αφου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...