Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Κωλυμπιάδα

 

 

Η Ολυμπιακή φλόγα στο Παρίσι φιλοξενήθηκε από έναν τραβεστί, ονόματι Arthur Raynaud. Η συμμετοχή της τρανς λαμπαδηδρόμου θα πρέπει να λογίζεται ως μια πολιτική κίνηση που προσπαθεί να επιβάλει την woke ατζέντα στους θεατές των Αγώνων. 

 

Η δεξίωση στο Προεδρικό για τα 50 χρόνια της Δειμοκρατίας.

 

Τα πηγαδάκια στο Προεδρικό: Κασσελάκης με Ανδρουλάκη και Κουτσούμπα, η χειραψία Μητσοτάκη-Κωνσταντοπούλου.


 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη τι γιορταζουν στο προεδρικο μεγαρο; Πενηντα χρονια εχει πεσει η δικτατορια. Τοσο πολυ σκιαχτηκαν τους λοχιες;

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΞΕ της κυρά Κατίνας. για γέλια και για κλάματα. Τους μάζεψε η πρόεδρος της κλεπτοκρατίας για να γιορτάσουν την καταστροφή της Ελλάδος, 50 χρόνια μετά τη μοιραία νύχτα της 24ης Ιουλίου 1974. Κηφήνες, πορτοφολούδες, λωποδύτες, κλεφτοκοτάδες, παστρικές, μποτοξούδες, όλοι μαζί, εις υγείαν των κορόιδων. Ζήτω η αποκατάσταση, ραγιάδες…

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά το μαραφέτι που κρατάει στο χέρι δεν το πέρασε με τίποτα άλλο....

Ανώνυμος είπε...

Την οικογενειοκρατεια γιορταζουν, τωρα το καταλαβα. Ηταν κακη παρενθεση η επταετια, τους πηγε φαινεται πολυ πισω απο το διαχρονικο μονιμο αρμεγμα της κρατικης επιδοτησης/επιχορηγησης. Σιγουρα κανουν και ξορκια σε καθε επετειο να μην τους ξαναβρει τετοιο κακο.
Ηταν και ο Κουτσουμπας εκει; Αφου δεν πιστευει ως κομμουνιστης στους θεσμους της Δημοκρατιας πως διαολο συμμετεχει και λαμβανει μερος σε δημοκρατικες εκδηλωσεις, σε εκλογικες διαδικασιες και καταδεχεται να λαμβανει το κομμα του μιασμενες δημοκρατικες επιδοτησεις του εκλεγεσθε;
Πειτε μου οτι ειναι και Ορθοδοξος Χριστιανος και εχει και ρεζερβε πνευματικο εξομολογητη στο σπιτι του (εγγεγραμμενου κομμουνιστικου) λαου να παω να πεσω στα ναρκωτικα τωρα στα γεραματα.

Ανώνυμος είπε...

Ρώτησαν κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ στη Β’ Πειραιώς: «Γιατί δεν πηγαίνεις κι εσύ στην Ηρώδου Αττικού τέτοια μέρα γιορτινή για τη Δημοκρατία, αγαπητέ Πρόεδρε;» Ετοιμόλογος -όπως πάντα- ο ευφυής Λάκων, που -σε αντίθεση με τους σημερινούς τηλεαστέρες- έζησε έναν υποδειγματικά λιτό βίο και γνώρισε από πρώτο χέρι τα κάτεργα της χούντας, μου απάντησε γελώντας: «Φοβάμαι, ότι με τόσους χουντικούς εκεί μέσα, θα με συλλάβουν!»… Η επέτειος αυτή θα έπρεπε να βγει από το ημερολόγιο. Γιατί στήθηκε πάνω στα συντρίμμια της Κύπρου και έκλεισε τον κύκλο της με την πέμπτη ιστορικά πτώχευση της χώρας, την οποία προκάλεσαν τα δύο μεγαλύτερα κόμματα, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, που κυβέρνησαν διαδοχικά από το 1974 έως την επιβολή του στυγνού Μνημονίου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...