Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Ομάδα καταδρομέων της Ζ’ ΜΑΚ στα oυκρανικά σύνορα;

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», η Ελλάδα έστειλε στη δύναμη του ΝΑΤΟ μια διμοιρία επίλεκτων καταδρομέων της Ζ’ ΜΑΚ, η οποία επιτηρούσε κάποια μικρά νησιά στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Απίστευτο κι όμως αληθινό, αφού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή η διμοιρία βρίσκεται ήδη στην πόλη Ελμπλάγκ της Πολωνίας, στη Βαλτική Θάλασσα και εντάχθηκε στη δύναμη του ΝΑΤΟ, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να την αποσπάσει από την επίβλεψη των μικρών νησιών που, όπως γνωστό, επιβουλεύονται οι Τούρκοι (βλέπε Ζουράφα κ.λπ.).

Δηλαδή, ενώ αυτή τη στιγμή οι Τούρκοι σουλατσάρουν στο Αιγαίο, είτε με ψαράδες-πράκτορες είτε με δικά τους σκάφη, και συνεχώς αναφέρουν ότι τα νησιά του Αιγαίου είναι τουρκικά, η Ελλάδα αποφασίζει να στείλει την πιο δυνατή επίλεκτη μονάδα αμφίβιων καταδρομών (βατραχάνθρωποι κ.λπ.) στην Πολωνία, για μια αποστολή που κανένας δεν γνωρίζει σε τι θα ωφελήσει την πατρίδα και πρέπει να βρίσκονται εκεί 30 επίλεκτοι κομάντος και όχι στο Αιγαίο.

 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ, ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ, ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ,

 

Όταν θα παίρνουμε τα φέρετρα των παιδιών μας που ο ψυχοπαθής Μητσοτάκης έστειλε να στελεχώσουν την δύναμη του ΝΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΙΧ

 

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΔΕΝΔΙΑΣ - ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ;

 

Δεχόμαστε τεράστιες πιέσεις από ΗΠΑ-aljazeera: “Η Ελλάδα θα παραδώσει 32 F-16 στην Ουκρανία μέσω πώλησης τους στις ΗΠΑ”.

 

Το Al Jazeera επιμένει παρά τις κυβερνητικές διαψεύσεις ότι «η Ελλάδα θα δώσει 32 F-16 Block 30 της ΠΑ στην Ουκρανία»


Εκκωφαντική σιωπή για τους φύλακες του Αιγαίου! – Απογυμνώνουν τώρα και τον Έβρο! – Αμείλικτα ερωτήματα

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανενας δεν μπορει να υποχρεωσει κανεναν! Θελουν και πηγαινουν ή φοβουνται τις κυρωσεις και στηνουν σβερκο! Δηλαδη αν αρνηθει ενας Λοχος της Ζ'ΜΑΚ την αποστολή τους στην Ουκρανια θα κανουν τι οι καραβαναδες; Θα τους κλεισουν σε μπαλαουρο; Θα τους περασουν στρατοδικειο; Θα τους αποστρατευσουν; Θα τους κανουν στερηση βαθμου; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ! Θα το γυρισουν μετα σε... εθελοντισμο! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ, Ο ΛΟΧΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΓΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΟΡΟΎΣΑΝ
ΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ
ΣΕ ΠΑΡΈΛΑΣΗ!?
ΦΟΡΟΎΣΑΝ!!!

€!!! ΑΥΤΌ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι και ο γιος του Κούλη στην μονάδα;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΗΡΟΠΑΝΗΓΥΡΟ!!!

ΑΡΗΣ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ- ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΒΑΓΓΕΛΙΩ
https://www.youtube.com/watch?v=hKVV1FYu9KI

ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΘΑΓΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟ ΑΤΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ

-------------------------------------------
Ανώνυμος είπε...
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΟΡΕΚΤΙΚΑ" ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ" (108 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ)

ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ Ο ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ "ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ" ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Υ.Γ.:There's a storm coming!
3 Απριλίου 2024 στις 12:18 π.μ.

http://ixnos.blogspot.com/2024/04/blog-post_58.html

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΑΤΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ
xaxaxaxaxaxaxaxa

ΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΑΚΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Αμφίβιες επιχειρήσεις: Ασκήσεις από Έλληνες, Ισπανούς και Πολωνούς κομάντος
Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από ασκήσεις δυνάμεων της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας σε αμφίβιες (και όχι μόνο) επιχειρήσεις μαζί με συναδέλφους τους από την Ισπανία και την Πολωνία.
Μεταξύ των δραστηριοτήτων, στο ευρύτερο πλαίσιο συνεκπαιδεύσεων του ΝΑΤΟ, ήταν επιδρομή σε ακτή και «fast roping».
https://www.flash.gr/entyposiaki-ptisi-ellinon-kai-polonon-alexiptotiston-pano-apo-tin-athina-932743

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΛΑΝΤΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΕΛΟ ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΗΡΟΠΑΝΗΓΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ" ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Ο ΠΟΝΟΣ

Υ.Γ.:There's a storm coming
23 Απριλίου 2024 στις 11:55 μ.μ.

http://ixnos.blogspot.com/2024/04/blog-post_30.html

Ανώνυμος είπε...

Τετοιες "αποστολες" ειναι ΚΑΘΑΡΑ σε εθελοντικη βαση. Οποιος ειναι στελεχος, μπορει να το επιβεβαιωσει. Δεν το ευχομαι αλλα βλεπω να τους γυριζουν 4 (στην καλυτερη).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...