Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Μητσοτάκη θέλατε;

Ποια Novartis και εσωκομματικά; Οι Έλληνες πολίτες πληρώνουμε το ακριβότερο ρεύμα της Ευρώπης. Οι λογαριασμοί ρεύματος στα τέλη Αυγούστου θα είναι φωτιά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ρώτησα κι εγώ σε ένα φίλο μου γιατί δεν έχουμε φθηνό ρεύμα από την στιγμή που έχουν γεμίσει όλη την Ελλάδα με φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες.
Μου απάντησε ότι φταίει που έχουν βάλει στο χρηματιστήριο ενέργειας την ενέργεια δηλαδή την έχουν κάνει χρηματιστηριακό προϊόν που την μια θα ανεβαίνει την άλλη στιγμή θα κατεβαίνει.
Και μετά τον ρώτησα, εμάς μας ρώτησαν; Δηλαδή τι με νοιάζει έμενα που είμαι καταναλωτής αν έχει βάλει η εταιρεία την μετοχή της στο χρηματιστήριο ενέργειας και έχει ζημίες, εγώ θέλω να πληρώνω φθηνό ρεύμα. Δεν γίνεται κάθε μήνα να αυξάνεται η τιμή της κιλοβατώρας, που ζούμε στην ζούγκλα και βάλαμε κολώνες ηλεκτροδότησης;

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το γιγαντιαιο εκτρωμα δεν ειναι ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ; Κατσε να αποσαρθρωθει το εδαφος απο τη ξηρασια και να αρχισει να σκαζει και να σχιζεται και θα τους πω εγω μετα τι θα επακολουθησει σε μια γερη νεροποντη διαρκειας δυο ημερων! Θα τους πεταξει στη θαλασσα ολους οσοι βρισκονται σε παρακειμενες περιοχες!

Ειναι μελετημενο εργο και αυτο σαν την επιστημονικη μελετη που ειχαν φτιαξει με ενα προλιμενα! Το θυμοσαστε; ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ;

https://www.youtube.com/watch?v=CSV3R4LbB1o

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...