Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Το Medellínκαι η Cartagena είναι παράδεισος

Στην Κολομβία των Βαλκανίων. Μετατροπή της χώρας σε ζούγκλα, σε άντρο αλητών, και σε σημείο «συνάντησης» εγκληματιών από όλον τον κόσμο. Ολοι οι μαφιόζοι κάνουν τις βρομοδουλειές τους και η Αστυνομία μαζί με την κυβέρνηση που φτιάχνει τους νόμους κάνουν ότι δεν βλέπουν. Φυλακισμένοι διευθύνουν τις εγκληματικές τους δραστηριότητες μέσα από τις φυλακές και, αντί να τους διαλύσουν τις business, τους κοιτάνε. Οι πιστολιές έχουν γίνει πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Πας για καφέ, για ποτό, περπατάς στον δρόμο και ξάφνου γύρω σου αρχίζουν τις πιστολιές κάτι τύποι που κυκλοφορούν άνετοι κι ωραίοι μέσα στην πόλη με τα όπλα τους, με τον φάκελο τον ποινικό από εδώ μέχρι το Διάστημα, με τα όλα τους. Αν πάει κάποιος άσχετος μια βόλτα στο βουνό κινδυνεύει να  πέσει κατά λάθος σε φυτείες χασισιού, και να δεχθεί  επίθεση από ντόπιες συμμορίες.

 

Το «μπουμπούκι» υποδιευθυντής στις φυλακές Ιωαννίνων που τον είχαν διώξει από τις φυλακές Κέρκυρας! Η λογίστρια - ερωμένη του Αλβανού - εγκέφαλου και οι άκρες στο υπουργείου Δικαιοσύνης που «έσπασαν» με 2 μεταθέσεις διευθυντών.

 

Δεν έπεφτε φτυαριά σε Μύκονο, Ίο, Σέριφο και Πάρο αν δεν υπέγραφε ο Παναγιώτης Στάθης! Τα αίτια της δολοφονίας σε 26 πολεοδομικούς φακέλους αναζητάει η ΕΥΠ που μπήκε στο παιχνίδι. Η συνεργασία του με τον εισαγγελέα Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου που «τίναξε» το νησί των ανέμων στον αέρα. Η ανώνυμη επιστολή με τα 8 «συμβόλαια θανάτου» που έχουν οι αρχές στα χέρια τους και στάλθηκε στο Μαξίμου. Η δολοφονία αλλοδαπού στις φυλακές από συγκρατούμενο του που «καθάριζε» για εργολάβους.

 

Σκάνδαλο Siemens: Απόφαση-όνειδος για τα «μαύρα ταμεία»

 

Κακουργηματικές διώξεις στους«4» για την τεράστια φυτεία κάνναβης στην Κρήτη .


Στον εισαγγελέα σήμερα οι "8" που διακινούσαν ναρκωτικά στην Ιεράπετρα - Έκρυβαν κοκαΐνη και χασίς σε κρύπτες

 

Ναρκω-κύκλωμα: από το Φόδελε «ξετυλίχθηκε» το κουβάρι της φυτείας στον Κουρνά

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...