Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Εγινε το αναμενόμενο.

Πυροβολισμοί έπεσαν στην προεκλογική συγκέντρωση του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσιλβάνια με τον πρώην Πρόεδρο να υψώνει τη δεξιά του γροθιά έχοντας αίματα στο πρόσωπο, καθώς φυγαδευόταν σε όχημα από πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ, μετά από επίθεση ενόπλου.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της Washington Post Meryl Kornfield, υπάρχουν δύο νεκροί από τα πυρά και ένας σοβαρά τραυματισμένος.

Η σημερινή απόπειρα δολοφονίας θα γίνει «σημαία» της εκλογικής καμπάνιας του πρώην προέδρου, η οποία θα λειτουργήσει σε συνδυασμό με τον αναμενόμενο μετριασμό της ρητορικής από την πλευρά των Δημοκρατικών.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει παρθεί η απόφαση να σταματήσουν -άγνωστο για πόσο- όλες τις πολιτικές ομιλίες και διαφημίσεις, ιδίως εκείνες που έχουν καταγγελτικό προς τον Τραμπ χαρακτήρα!

Αρκετοί σχολιάζουν το γεγονός πως ακόμα και ο Μπάιντεν, βγήκε στο γυαλί της τηλεόρασης λίγο μετά την απόπειρα δολοφονίας αποκαλώντας για πρώτη φορά τον αντίπαλό του με το μικρό του όνομα, δηλαδή «Ντόναλντ».

Ακόμα και οι πρώην πρόεδροι Μπαράκ Ομπάμα, Τζορτζ Μπους, Μπιλ Κλίντον -που είναι ορκισμένοι εχθροί του Τραμπ- έσπευσαν να δηλώσουν ανακουφισμένοι για το γεγονός ότι ο Τραμπ ζει!

Σε κάθε περίπτωση το σημερινό περιστατικό με τον 20χρονο δράστη πρόκειται να καθορίσει τα πάντα τους επόμενους μήνες στις ΗΠΑ, τουλάχιστον μέχρι και τις εκλογές.

Η υψωμένη γροθιά του ματωμένου Ν.Τραμπ που φωνάζει στο πλήθος «Πολεμήστε!» διέλυσε τις τελευταίες ελπίδες των Δημοκρατικών

 

 

Ιδού οι “ηθικοί αυτουργοί” της απόπειρας δολοφονίας του Τραμπ


 

Με τη γνωστή μέθοδο ενός ψυχάκια τύπου Lee Harvey Oswald το deep state επιχείρησε να προσθέσει έναν ακόμη Αμερικανό Πρόεδρο τον Donald Trump στη λίστα των δολοφονημένων προέδρων.

 

Πριν 1,5 μήνα ο δημοσιογράφος Tucker Carlson είχε προειδοποιήσει για απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump

 

Η στιγμή της εξουδετέρωσης του 20χρονου εκτελεστή Τόμας Μάθιου Κρουκς που αποπειράθηκε να δολοφονήσει το Ν.Τραμπ

 

Στημένη από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ η απόπειρα κατά Τραμπ

Αυτός είναι ο 20χρονος που πυροβόλησε τον Ντόναλντ Τραμπ από απόσταση περίπου 125 μέτρων και έπεσε νεκρός-"Μισώ τον Τραμπ" (Βίντεο)

 

Τόμας Μάθιου Κρουκς: Ποιος είναι ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ 

 

Ο Θεός σώζει την Αμερική: «Πολιτικός μάρτυρας» ο Τραμπ για τους Αμερικανούς -Έχει επιζήσει από απόπειρα δολοφονίας, δίκες και διώξεις-Ανησυχία στους Δημοκρατικούς

 

Απίστευτο κύμα συμπαράστασης - Ο Μπάιντεν αποσύρονται οι πολιτικές διαφημίσεις για λίγες ημέρες ως ένδειξη συμπαράστασης στον Ντόναλντ Τραμπ

 

Γερουσιαστής: Ο υπουργός ασφαλείας αρνήθηκε καλύτερη φύλαξη στον Ν.Τραμπ- Επείγουσα έρευνα της Γερουσίας προκαλεί ερωτήματα

 

Αποκάλυψη με βίντεο από πρώην Ρειντζερ: Ακριβώς πίσω από τον Τραμπ υπήρχε σημαία που κυμάτιζε δίνοντας σε κάθε επαγγελματία ακροβολιστή κατεύθυνση ανέμου και ταχύτητα για να μπορέσει να έχει επιτυχή βολή από απόσταση!-Τρομερές αποκαλύψεις από τον Γερουσιαστή Μάικ Γουάλτζ

 

Ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος μετά τους Ν.Τραμπ και Ρ. Φίτσο; – Η άγνωστη απόπειρα κατά του Β.Oρμπάν συγκαλύφθηκε ως τροχαίο

 

Μέλος των «ANTIFA» και οπαδός του Μπάιντεν ο στυγνός εκτελεστής Τόμας Μάθιου Κρουκς της Πενσιλβάνιας

 

Ένας 20χρονος ψυχάκιας, σε ρόλο Lee Harvey Oswald. Τον άφησαν να πυροβολήσει τον Trump και μετά τον σκότωσαν;

 

«Χιλιοστά από μια εθνική καταστροφή»: Ανάλυση της WSJ για την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ

 

 Προαναγγελία μιάς δολοφονίας

 

Ὁ Δαυΐδ Ἀαρών(βιτς) τοῦ BBC, ζητᾶ νά δολοφονηθῇ ὁ Τράμπ.


Thomas Matthew Crooks> VIDEO στο X. εμφανίζει τον 20χρονο δράστη της απόπειρας δολοφονίας Trump να συμμετέχει σε διαφημιστικό spot της BlackRock


 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτόπτης μάρτυρας λέει στο BBC ότι ενημέρωσε εγκαίρως τις μυστικές υπηρεσίες για έναν ύποπτο άνδρα σε μια στέγη με τουφέκι και τον αγνόησαν!Τον αγνόησαν ή το επέτρεψαν να συμβεί,θα αναρωτιόταν ένας καχύποπτος! Παντως μετα Οι μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών καθάρισαν τον δράστη με συνοπτικές διαδικασίες μετά από απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Thomas Matthew Crooks ήταν περήφανο μέλος ANTIFA «Μισώ τον Τραμπ» «Μισώ τους Ρεπουμπλικάνους»

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρώσος διανοούμενος Aleksandr Dugin αξιολόγησε την απόπειρα δολοφονίας του Trump στο κανάλι του στο Telegram. Τονίζοντας ότι όποιος αντιτίθεται στην παγκοσμιοποίηση θα δαιμονοποιηθεί και θα εξαλειφθεί, ο Ντούγκιν είπε ότι η απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ ήταν προβλέψιμη. Ο Ντούγκιν είπε ότι η ευθύνη για την απόπειρα δολοφονίας ανήκει στην ομάδα που αποτελείται από τους Ομπάμα, Μπλίνκεν, Χίλαρι Κλίντον και Μπάιντεν. Περιγράφοντας την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ ως πραξικόπημα, ο Ντούγκιν είπε: “Ο μόνος τρόπος να κρατηθεί ο παππούς … στην εξουσία είναι να σκοτώσει τον Τραμπ, ο οποίος σχεδόν σίγουρα θα κερδίσει υπό αυτές τις συνθήκες. «Ο Τραμπ είναι υπέρ της Αμερικής και κατά της παγκόσμιας κυβέρνησης, όπως ο Πούτιν είναι υπέρ της Ρωσίας, ο Σι Τζινπίνγκ είναι για την Κίνα, ο Μόντι είναι για την Ινδία και ο Ορμπάν, ο Φίτσο, η Μαρίν Λεπέν είναι υπέρ της Ευρώπης. Έριξαν 5 πυροβολισμούς κατά Τραμπ.Είναι το βαθύ κράτος! Στη συνέχεια θα τον δηλητηριάσουν. Θέλουν να σκοτώσουν και Μπάιντεν και να τα φορτώσουν σε Ρεπουμπλικάνο. Η Νέα Τάξη καταρρέει. …

Ανώνυμος είπε...

Ο παρουσιαστής του BBC David Aaronovitch ζήτησε τη «δολοφονία» του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ https://sxolianews.blogspot.com/2024/07/bbc.html

Προαναγγελία μια δολοφονίας https://sxolianews.blogspot.com/2024/07/blog-post_30.html

Να είναι καλά ο Ντόναλντ Τραμπ, ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΗΠΑ η πιο επικίνδυνη χώρα για να είσαι πρόεδρος!
ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ
Τέσσερις Αμερικανοί πρόεδροι δολοφονήθηκαν ενώ ασκούσαν τα προεδρικά καθήκοντά τους.
Αβραάμ Λίνκολν: Δολοφονήθηκε το 1865 από τον Τζον Γουίλκς Μπουθ στο Θέατρο Φορντ της Ουάσινγκτον.
Τζέιμς Γκάρφιλντ: Πυροβολήθηκε το 1881 στο σταθμό τρένων της Ουάσινγκτον και πέθανε από τα τραύματα του δυόμισι μήνες μετά.
Ουίλιαμ ΜακΚίνλεϊ: Δολοφονήθηκε το 1901 από έναν αναρχικό στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης.
Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι: O Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ πυροβόλησε τον Κένεντι το 1963 στο Ντάλας του Τέξας στη διάρκειας μιας αυτοκινητοπομπής.
ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ
Τέσσερις πρόεδροι τραυματίστηκαν κι επέζησαν από απόπειρες δολοφονίας, ενώ ασκούσαν τα προεδρικά καθήκοντά τους ή μετά από τη θητεία τους.
Ντόναλντ Τραμπ: Μόλις είχε αρχίσει την προεκλογική ομιλία του το Σάββατο στην Πενσιλβάνια, ενώ ακούστηκαν πυροβολισμοί. Μία σφαίρα φαίνεται να πέρασε ξυστά από το αφτί του, ενώ αιμορραγούσε. Άντρες της προσωπικής του ασφάλειας τον απομάκρυναν άμεσα με ένα μαύρο όχημα SUV.
Ρόναλντ Ρίγκαν: Πυροβολήθηκε το 1981 έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον στην Ουάσιγκτον, ενώ επιβίωσε της επίθεσης. Ο Ρίγκαν τραυματίστηκε όταν μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε από τη λιμουζίνα του και τον χτύπησε κάτω από την αριστερή μασχάλη.
Πρόεδρος Τζέραλντ Φορντ: Επιβίωσε από δύο δολοφονικές απόπειρες εναντίον του που έγιναν μέσα σε λιγότερες από τρεις εβδομάδες το 1975, χωρίς να τραυματιστεί.
Θεόδωρος (Τέντι) Ρούζβελτ: Πυροβολήθηκε στον θώρακα το 1912 στη διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας στο Μιλγουόκι, αλλά επιβίωσε της επίθεσης.
ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ
Ρόμπερτ Φράνσις Μπόμπι Κέννεντι: Ως προεδρικός υποψήφιος, ο Κένεντι δολοφονήθηκε το 1968, σε ηλικία 42 ετών. Τον πυροβόλησε ένας οπλοφόρος στο ξενοδοχείο Ambassador Hotel στο Λος Άντζελες.
Κυβερνήτης της Αλαμπάμα Τζορτζ Γουάλας: Πυροβολήθηκε το 1982, μένοντας παράλυτος από τη μέση και κάτω.


Ανώνυμος είπε...

Ο παρολίγον εκτελεστής του υποψήφιου Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο 20χρονος Τόμας Μάθιου Κρουκς, μέλος της διεθνιστικής ακροαριστερής οργάνωσης «ANTIFA» και φανατικός οπαδός του Τζο Μπάιντεν, είχε κάνει ένα χρόνο πριν μια εμφάνιση σε διαφημιστικό μήνυμα της πολυεθνικής επενδυτικής εταιρείας BlackRock, του μεγαλύτερου διαχειριστή κεφαλαίων στον κόσμο, με χαρτοφυλάκιο που πλησιάζει τα 9 τρισεκατομμύρια δολάρια. Στο βίντεο ο Τόμας Μάθιου Κρουκς, φαίνεται κατά την διάρκεια της διαφήμισης για λίγο αλλά τώρα πολλοί είναι αυτοί που συνδέουν –και δικαίως- την εμφάνισή του αυτή με την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντ.Τραμπ. Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, ο επίδοξος δολοφόνος του Ντόναλντ Τραμπ, Τόμας Μάθιου Κρουκς, είχε εκρηκτικά στο αυτοκίνητο του. Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούν να σκοτώσουν τον Ντόναλντ Τραμπ. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του Τραμπ το 2016, ένας 19χρονος Βρετανός επιχείρησε να αρπάξει ένα όπλο από έναν αστυνομικό του Λας Βέγκας σε μια συγκέντρωση του Τραμπ εκεί. Ο 19χρονος Βρετανός υπήκοος, που ταυτοποιήθηκε ως Μάικλ Στίβεν Σάντφορντ, συνελήφθη αμέσως. Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters έμαθε από τα δικαστικά αρχεία ότι ο έφηβος προσπαθούσε να σκοτώσει τον υποψήφιο για την προεδρία σχεδόν ένα χρόνο. Ο Bρετανός καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους.

Ανώνυμος είπε...

Είχαν κάμερες και όπλα με διόπτρα κοιτώντας προς την πλευρά του εκτελεστή.
Τον άφησαν να πλησιάσει, ν’ ανέβει ανενόχλητος και να πάρει θέση στην στέγη.
Τον άφησαν να βγάλει το όπλο του και να πάρει θέση βολής.
Αγνόησαν τις κραυγές του κόσμου που τον είδε (και ειδοποίησε την αστυνομία) λεπτά πριν πυροβολήσει.
Τον άφησαν να πυροβολήσει.
Τον εξουδετέρωσαν αφού είχε φύγει η σφαίρα προς το κεφάλι του Τράμπ, και αφού είχε σκοτωθεί ένας πολίτης και τραυματιστουν σοβαρά άλλοι 2…
Αν θέλετε να μιλήσετε για στήσιμο, καλύτερα να κοιτάξετε ποιοί από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, που είχαν τα μέσα να το καταφέρουν, ήθελαν τον Τράμπ νεκρό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...