Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Μαύρο χρήμα άφθονο για τους Xρυσοκάνθαρους, Σαράφηδες, τελώνες και φαρισαίους της Αττικής και όχι μόνο.

Σάλο έχει προκαλέσει η εξάρθρωση σπείρας εκβιαστών που λειτουργούσε εντός των υπηρεσιών του δήμου Αθηναίων και της περιφέρειας Αττικής αλλά και άλλων υπηρεσιών του Δημοσίου και φέρεται να εκβίαζε καταστηματάρχες του κέντρου της πόλης προκειμένου τα μέλη της να αποκομίζουν οικονομικά οφέλη.

Όπως έγινε γνωστό πως στη σπείρα συμμετείχαν δεκάδες άτομα με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη 14 ατόμων, ενώ συνολικά έχουν αποδοθεί κατηγορίες σε 22 άτομα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων και της περιφέρειας Αττικής. Η δράση τους επί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δημιουργεί ερωτήματα ως προς την αντίληψη της διοίκησης που είχαν για τους οργανισμούς που επόπτευαν οι Μπακογιάννης και Πατούλης.

Αρχηγός του κυκλώματος είναι η 43χρονη «Νάνσυ» από την Πάτρα, η οποία έχει δεσμό με έναν από τους δημοτικούς αστυνομικούς, ο οποίος ήταν επίσης ψηλά στην ιεραρχία του κυκλώματος. H 43χρονη Κ.Α. που ήταν η αρχηγός της σπείρας των εκβιαστών! Το βαρύ ποινικό παρελθόν της για απάτη και υπεξαίρεση και οι δίκες που εκκρεμούν. Πουλούσε ακίνητα της Εθνικής τράπεζας ως «συνεργάτης» της και είχε ρημάξει τις εισπράξεις ασφαλιστικού γραφείου. Το απίστευτο είναι ότι συνόδευε τους επίορκους υπαλλήλους στα καταστήματα, όταν έκαναν ελέγχους, για να εκφοβίσει τους επιχειρηματίες, δείχνοντάς τους ότι έχει διασυνδέσεις και αν δε συνεργαστούν, θα έχουν συνέπειες. Η "εγκέφαλος" της σπείρας, το 2009 είχε κατηγορηθεί για "απόπειρα απάτης", καθώς παριστάνοντας τη μεσίτρια αποπειράθηκε να πουλήσει ακίνητα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, αξίας άνω των 120.000. Τελικά συνελήφθη και δεν πρόλαβε να εισπράξει τα χρήματα.

Το 2010 είχε κατηγορηθεί για υπεξαίρεση, διότι ως εργαζόμενη σε γραφείο γενικών ασφαλίσεων, υπεξαίρεσε το χρηματικό ποσό των 124.831,38 ευρώ. Οι δίκες για τις υποθέσεις αυτές εκκρεμούν.Η 43χρονη έφερε πάνω της ένα σημειωματάριο όπου αναγράφονταν αναλυτικά τα καταστήματα και δόσεις που καλούνταν να πληρώσουν οι επιχειρηματίες.  Εισπράκτορας ήταν ένας 55χρονος, ο οποίος εκτελούσε και χρέη οδηγού για την αρχηγό του κυκλώματος.

 

Ποια είναι η «Νάνσυ» από το κύκλωμα εκβιαστών – «Της έχω δώσει πάνω από 120.000 ευρώ» υποστηρίζει επιχειρηματίας

 

Επόπτες Υγείας, δημοτικοί αστυνομικοί και υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού στο κύκλωμα εκβιαστών!

 

ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ! Τα «πλοκάμια» σε δημόσιες υπηρεσίες και οι διαδρομές του χρήματος...

 

ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ! ΧΑΜΟΣ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΠΕΙΡΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ – «ΕΝΟΧΗ» ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ

 

Ανεστάλη η κομματική ιδιότητα  των δυο γνωστών στελεχών του ΠΑΣΟΚ λόγω εμπλοκής σε κύκλωμα εκβιαστών

 

Όλη η Αθήνα στο κύκλωμα εκβιαστών – Αποκαλυπτικοί διάλογοι

 

Επόπτες Υγείας της Περιφέρειας Αττικής 12 από τους συλληφθέντες για το κύκλωμα εκβιαστών




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...