Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Χωρίς...πίπα;

Ανακάλεσε τη μήνυση που είχε υποβάλλει κατά του Λευτέρη Αυγενάκη ο υπάλληλος του αεροδρομίου για το επεισόδιο που έγινε στο «Ε. Βενιζέλος» στις 28 Ιουνίου 2024.

Ο ίδιος μέσω της δικηγόρου του επισημαίνει, επισημαίνει επίσης, ότι δεν χτυπήθηκε και δεν ξυλοκοπήθηκε από τον πρώην υπουργό. Το επεισόδιο χαρακτηρίζεται ως "ατυχές περιστατικό" το οποίο μάλιστα είναι σύνηθες για τους εργαζομένους στο αεροδρόμιο. Ο υπάλληλος ο οποίος δεν γνώριζε τον κ. Αυγενάκη αντιμετώπισε τον πρώην υπουργό όπως τον οποιοδήποτε άλλο επιβάτη με τον οποίο είχε μια έντονη στιγμή. O ίδιος ο Παναγιώτης Βαζούρας σε δήλωσή του στο creta24 αναφέρει τα εξής:
«Τώρα που έχουν περάσει μέρες από το περιστατικό στο αεροδρόμιο, θα ήθελα να κάνω γνωστή την ταυτότητα μου, καθώς το όνομά μου δεν είναι “υπάλληλος του αεροδρομίου”, αλλά ονομάζομαι Παναγιώτης Βαζούρας και εργάζομαι στο αεροδρόμιο Αθηνών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία μου Gold Air Handling, για την στήριξη».
Έτσι τόσο απλά ο νεαρός υποκύπτοντας στις πιέσεις του περιβάλλοντος του ίσως και από το αφεντικό του κ. Βασιλάκη της Aegean συντοπίτη του Αυγενάκη, ο Αυγενάκης θα μπορεί πλέον να ξυλοκοπάει όποιον θέλει αφού θα γνωρίζει ότι με τις “πλάτες” που έχει, είναι στο απυρόβλητο. Για το παλικάρι τι να πει κανείς; Από το να απολυθεί και να μην ξαναβρεί δουλειά, το βούλωσε…

  

ΠΟΥ ΠΑΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΗΡΙΑ;; ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ AEGEAN ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ – ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΤΟΥ “ΡΟΚΙ ΜΠΑΛΜΠΟΑ” ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΥΤΥΧΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;

 

 

Χαμός στα social media με την ανάρτηση του Λ.Αυγενάκη μετά την απόσυρση της μήνυσης από τον υπάλληλο του αεροδρομίου

 

 

  Πήρε τον πούλο ο Α(υ)γενάκης

 

 Και τραμπούκος ο A(υ)γενάκης

 

Λευτέρης Αυγενάκης: Βίος και πολιτεία του «ξέρεις ποιος  είμαι εγώ...


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΉ
Ο ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ
ΜΕΤΆ Ο ΦΟΥΣΚΑΣ
ΒΌΛΟΥ
Ε ΜΕΤΆ ΠΆΕΙ
ΑΠΟ ΜΌΝΟ ΤΟΥ...

ΜΑΖΟΧ€$Τ!💩🤡👠💰👹
ΧΑΖΑΡΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ

ΓΟΎΣΤΑ ΕΊΝΑΙ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...