Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

«Γκρέμισε» τη Χάγη ο Καραμανλής!

Hταν απόλαυση.Oλα αυτά τα νεοταξικα σκουπίδια θα πάρουν την θέση που τους αξίζει στην χωματερή της ιστορίας. Ο Καραμανλής έκανε το πιο δηλητηριώδες χτύπημα στον Μητσοτακη. Δεν αποκάλυψε μόνο όσα ετοιμάζει με τον Ερντογαν αλλά τον προειδοποίησε ότι αν τολμήσει να προχωρήσει σε υπογραφές θα βρει απέναντι του τον ελληνικό λαό. Αναφερόμενος στην Τουρκία, τόνισε την ευθεία απειλή για Ελλάδα και Κύπρο, ενώ χαρακτήρισε αδιανόητη τη σύσταση συνυποσχετικού για την Χάγη και και μίλησε για «καθαρές απαντήσεις μη επιδεχόμενες παρερμηνεία».

«Οι ηγεμονικές βλέψεις της Τουρκίας η επιχείρηση διερεύνησης της ατζέντας η ευθεία αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων είναι απροκάλυπτες. Μόνο εθελοτυφλούντες δεν μπορεί να το βλέπουν αυτό. Η Τουρκία ευθέως απειλεί και την Ελλάδα και την Κύπρο έχει αναθεωρητικό σχέδιο, αποδεικνύεται από την παρουσία της στη Μέση Ανατολή, τον Καύκασο και τα Βαλκάνια» είπε και αναφερόμενος στις βλέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Χάγη, ξεκαθάρισε:

«Είναι αδύνατη και αδιανόητη η σύναψη συνυποσχετικού που θα κρύβει τεχνηέντως και εκ του πονηρού, υπό το πρόσχημα της προσφυγής στο ΔΔ της Χάγης για την οριοθέτηση της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας, την εκχώρηση με ασαφείς και διπλωματικά ευρηματικές διατυπώσεις, δικαιώματος στο ΔΔ να αποφανθεί περί του εύρους των χωρικών υδάτων ή ακόμα και της εδαφικής κυριαρχίας νήσων και βραχονησίδων. Είμαι κατηγορηματικός σε αυτό» τόνισε ο Κώστας Καραμανλής.

Κ.Καραμανλής από Πολεμικό Μουσείο: «Αδιανόητο το συνυποσχετικό για Χάγη που θα θέσει σε κίνδυνο χωρικά ύδατα και κυριαρχία»


 

Εμφύλιος στη ΝΔ-Πόλεμος Σαμαρά σε Μητσοτάκη,ηχηρή παρέμβαση Καραμανλή

 

Τρομακτική επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη: «Δημιούργησες τη μικρότερη και πλέον φοβική Νέα Δημοκρατία όλων των εποχών!»

Aυτός είναι ο στόχος τους. Η δυτική οικογένεια. Χωρίς τον Αντώνη Σαμαρά θα είμασταν οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας των Τεμπών η οποία είχε ακινητοποιηθεί για 11′ (ή 11 αιώνες) στο παγωμένο σκοτάδι

 

ΤΗΝ ΩΡΑ της αποδόμησης! ΔΕΙΤΕ την Ντόρα που προσπαθεί να ...κρυφτεί


Με αλαζονεία συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τον Σαμαρά! Η απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη

Άδωνις Γεωργιάδης, Θάνος Πλεύρης, Ντόρα Μπακογιάννη. Τρία πρόσωπα που θα έπρεπε να ντρέπονται για τον βρώμικο πόλεμο που έκαναν στον Κώστα Καραμανλή και έπειτα απόλαυσαν τα αργύρια της εξουσίας.

Αφού κατασυκοφάντησαν τον Κώστα Καραμανλή, στήριξαν τον Γιώργο Παπανδρέου και ψήφισαν το κατάπτυστο μνημόνιο το οποίο αποτελούσε ένα άκρως συκοφαντικό και ψευδές κείμενο κατά του Κώστα Καραμανλή και του έργου του ως πρωθυπουργού στη συνέχεια, με την κυβέρνηση Παπαδήμου έβαλαν ταφόπλακα σε όλο το εθνικό σχέδιο Καραμανλή.

Επιβεβαίωσαν ουσιαστικά πλήρως το βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη για τον βρώμικο πόλεμο που δέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός και την εγκατάλειψη των εθνικών συμφερόντων και εθνικών θεμάτων από πολιτικούς όπως η Μπακογιάννη, ο Άδωνις και ο Πλεύρης.

 

«Χείμαρρος» ο Καραμανλής για Ρωσία και Αιγαίο: «Φιλοπολεμική η στάση της Ευρώπης»

 

Πολιτική κατεδάφιση του Μητσοτάκη από το δίδυμο Σαμαρά-Καραμανλή

 

Βεβλαμμένοι, εν τω συνόλω... Εξάπαντος, αμελλητί κι ανυπερθέτως...

 

Οι καραμπινάτες αποδείξεις για τα μαύρα ταμεία

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"""ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ""...
ΑΠΌ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ!
ΚΑΝΊΒΑΛΟΥΣ!
ΚΑΜΠΑΛΟΥ$!
$ΑΤΑΝΙΛ€$!
ΦΟΥΛ!!!

ΓΙΑ ΘΥΜΉΣΟΥ!
ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ
ΑΜΑΡΤΟΛΕ!
ΚΑΙ ΔΟΥΛΕ!
ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΊΑ
ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ
ΕΠΊ ΤΩΝ ΗΜΕΡΏΝ ΤΟΥ
ΔΑΜΑΛΟΥ...
Η! ΚΥΡΊΑ!🌼ΡΙΤΗ
ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ
ΚΑΙ!
ΤΟΝ ΛΌΓΟ...

❓❓❓


ΤΡΕΛΌ ΔΟΎΛΕΜΑ!!!
ΣΑΝΟΜΠΕΕΕΤΑ ΑΒΕΡΤΑ
ΧΛΑΠΑ ΧΛΟΥΠΑ ΑΜΑΣΙΤΑ
ΡΕ Η ΑΦΉΓΗΣΗ ΤΑ
ΧΑΖΑΡΟΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΝΑΝΑΙ
ΕΥΗΧΑ ΜΌΝΟ...
ΚΑΙ ΝΤΑΑΑΞ!

ΒΒΒΡΡΡΟΝΤΟΨΑΡΑ
Ε!
ΒΒΒΡΡΡΟΝΤΟΨΑΡΑ!



Ανώνυμος είπε...

Ο εχθρός είναι εντός των τειχών!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...