Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Aπό σκάνδαλο σε σκάνδαλο.

Η Attica Bank ανακοίνωσε επισήμως τη συγχώνευσή της με την Παγκρήτια Τράπεζα, η οποία οδηγεί στη δημιουργία του πέμπτου τραπεζικού πόλου στην Ελλάδα σε ένα σκάνδαλο που οδηγεί τα χρέη στην «πλάτη» των φορολογουμένων.

Eντονοι προβληματισμοί ανακύπτουν για την συμφωνία συγχώνευσης της Παγκρήτιας Τράπεζας με την Τράπεζας Αττικής καθώς φαίνεται ότι το ελληνικό δημόσιο θα βρεθεί να κατέχει μικρότερο ποσοστό της Τράπεζας Αττικής με ζημιά όμως 800 εκατ. ευρώ την ίδια στιγμή που οι ιδιώτες θα βρεθούν να γίνουν μεγαλομέτοχοι με μικρότερο κόστος. Oι Έλληνες φορολογούμενοι (Δημόσιο) θα μετάσχουν με επιπλέον 350 εκατομμύρια σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ενώ τελικά θα βρεθεί, σε συνδυασμό με την ενεργοποίηση των warrants, να κατέχει μειοψηφικό πακέτο της Τράπεζας Αττικής!

Νέο σκάνδαλο: «Χάρισαν» την Τράπεζα Αττικής στους Μπάκο-Καϋμενάκη-Εξάρχου και φόρτωσαν στην πλάτη των φορολογουμένων τα χρέη

 

 Όλο το χρονικό ενός αντίδωρου από τον Μητσοτάκη στους Μπακοκαϋμενάκηδες για να μην τους δώσει άδεια παννελήνιου καναλιού! Η Attica Bank και η Παγκρήτια που δεν θα αντέξουν ούτε 6 μήνες και θα την πάρει ο Βαρδινογιάννης με όχημα την Optima Bank τσάμπα. Τα 475 εκατ. ευρώ που θα βάλει μετρητά το δημόσιο ενώ η «Αγία τριάδα» θα βάλει με δάνεια και ομόλογα εάν και εφόσον χρειαστούν 200.

 

«Και κερατάδες και δαρμένοι»: Οι Έλληνες πλήρωσαν πανάκριβα την Hellenic Train μετά το έγκλημα των Τεμπών – 50 εκατ. ευρώ το χρόνο! 

 

 Με διακριτικά Δημοκρατία της «Μακεδονίας» η σκοπιανή Αστυνομία στα σύνορα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...