Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Από τον Αφροαμερικανό Ομπάμα, στην Ινδο-Τζαμαϊκο-Αμερικανίδα Καμάλα ,με ενδιάμεση στάση ένα ραμολιμέντο με άνοια.



Η απότομη έξοδος του Τζο Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα έχει προκαλέσει τεράστιες συζητήσεις, καθώς υπάρχουν εκείνοι που μιλάνε ακόμα και για πραξικόπημα!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν  αποχώρησε  από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο την Κυριακή 21 Ιουλίου, μετά από εβδομάδες αυξανόμενων πιέσεων από κορυφαίους Δημοκρατικούς να το κάνει. Πολλοί Ρεπουμπλικάνοι και ορισμένοι Δημοκρατικοί μιλούν τώρα για ένα μεγάλο πραξικόπημα, που ενορχηστρώθηκε από τις ελίτ του Δημοκρατικού Κόμματος, οι οποίοι έχουν αποφύγει τις επιθυμίες εκατομμυρίων ψηφοφόρων τους. Ο ηγέτης της πλειοψηφίας της Βουλής των Ρεπουμπλικανών,  Steve Scalise χαρακτήρισε την απόφαση του Μπάιντεν «συγκάλυψη»—λέγοντας ότι οι ηγέτες των Δημοκρατικών κομμάτων, «αφού έκαναν εδώ και εκεί μαθήματα δημοκρατία, τελικά ανάγκασαν τον Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί, ακυρώνοντας έτσι απλά την κύρια επιλογή των 14 εκατομμυρίων δικών τους ψηφοφόρων. .

Την πλάτη στην εκλεκτή του Τζο Μπάιντεν, Κάμαλα Χάρις, γυρνάει ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του Δημοκρατικού απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Μόργκαν.Σε... δηλώσεις του στο αμερικανικό δίκτυο ABC News, o Mόργκαν υποστήριξε ότι δεν πιστεύει πως η απερχόμενη αντιπρόεδρος και πρώην εισαγγελέας έχει πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου, επειδή είναι πολύ προοδευτική. Και γι' αυτό αυτό το λόγο έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ανοίξει τον κουμπαρά του για εκείνη.

Εξι μήνες χωρίς πρόεδρο στο Λευκό Οίκο! Περί αυτού πρόκειται οι 6 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ στις ΗΠΑ είναι πολύ μεγάλο διάστημα ώστε να μπορέσουν να το διαχειριστούν τα πρόσωπα πίσω από τη κουρτίνα πολλοί από τους οποίους εμφανίζονται ιδιαίτερα ανήσυχοι για την προσωπική τους ασφάλεια με αποτέλεσμα οι εταιρίες τους να αυξάνουν το σχετικό κονδύλι προστασίας τους. Πρόκειται για το απόλυτο κενό εξουσίας. Πλέον δεν υφίσταται στο Λευκό Οίκο ούτε καν το φάντασμα του Βiden. Αυτή η συγκυρία είναι τρομακτικά επικίνδυνη για την Ελλάδα . Δεν υπάρχει πιο ιδανική συγκυρία για τον Erdogan καθώς οι δικοί μας δεν μπορούν να απευθυνθούν πλέον ούτε στο σκιάχτρο Προέδρου στο Λευκό Οίκο. Στην ουσία από τώρα έως τον Ιανουάριο του 2025 μεσολαβούν 6 μήνες στη διάρκεια των οποίων κανείς δεν θα μπορούσε να απειλήσει τον Erdogan ή να σταματήσει έναν καταστροφικό για την Ελλάδα ελληνοτουρκικό πόλεμο. Έχουμε ξεμείνει άλλωστε από συμμάχους με τους Ευρωπαίους να έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στο άλλο μέτωπο. Οι Δημοκρατικοί χρειάζονται έναν πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας και οι συνθήκες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ιδανικές για τον Erdogan.

Γιατί θα “χρειαστούμε” πολέμους; Η απάντηση είναι ιστορικά δεδομένη. Εξαιτίας του σκάσιμου της φούσκας του παγκοσμίου χρέους (σύντομα κοντά στα 400 τρις) το οποίο ανήκει σε ιδιώτες και επειδή φτάνουμε στο τέλος ενός μεγάλου οικονομικού και πολιτιστικού κύκλου.

 

Ο εθνικός κίνδυνος είναι πλέον τεράστιος

 

 

Από την απόπειρα κατά του Τραμπ στην εγκατάλειψη του Μπάιντεν:

 

Το απόλυτο κενό εξουσίας στο Λευκό Οίκο φέρνει πιο κοντά έναν ελληνοτουρκικό πόλεμο. Ο Βiden πιθανόν να μη γνωρίζει ότι παραιτήθηκε


H Κamala Ηarris και η οικογένειά της είναι αντισημίτες, σύμφωνα με τον Jonathan S. Tobin,αρχισυντάκτη του Jewish News Syndicate


Το σκοτεινό μυστικό της Καμάλα Χάρις


Έλον Μασκ: Μαριονέτα του Σόρος και η Καμάλα Χάρις!


6 σχόλια:

Διηνεκης είπε...

Το Μεγάλο Χωνευτήρι φυλων και λαών που κατασκεύασαν οι Αγγλοσάξονες των ΗΠΑ,σε διάστημα μικροτερο από τρεις αιώνες τελικώς εξαφανίζει αυτούς τους ίδιους.Ακριβως όπως η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία κάποτε.

Διηνέκης είπε...

Η Αγγλία να δούμε πότε θα εξαφανιστεί...
[Διηνέκης o original]

Ανώνυμος είπε...

@ Διηνεκης

Εάν η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις, γίνει πρόεδρος, ο σύζυγός της θα γινόταν ο πρώτος Εβραίος - Κύριος - σύζυγος προέδρου, που θα κάνει τον Λευκό Οίκο, σπίτι του.

Τι θα σήμαινε αυτό, ο πρώτος εβραίος - Κύριος - να πρωτοπορεί στον Λευκό Οίκο;
Λέτε να δούμε κρεμασμένη μία mezuzah στην εξώπορτα του Λευκού Οίκου;

Η βουλευτής Kathy Manning (D-NC), η οποία προεδρεύει της ειδικής ομάδας αντισημιτισμού της Βουλής, είπε στο jewish insider ότι, « η Χάρις έχει δείξει ισχυρή υποστήριξη στο ισραήλ από την εποχή της στη Γερουσία των ΗΠΑ, όταν ψήφισε υπέρ της άνευ προηγουμένου υποστήριξης, για τις ανάγκες ασφαλείας του ισραήλ».

Καθώς η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις ξεχύθηκε την Κυριακή από το Καπιτώλιο, εξέχοντες φιλο-ισραηλινοί νομοθέτες που υποστήριζαν τη Καμάλα, υπερασπίστηκαν το ιστορικό της για το Ισραήλ και τον αντισημιτισμό, εν μέσω ερωτημάτων για το αν θα έπαιρνε πιο επικριτική στάση από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=7926953077400045&set=p.7926953077400045&type=3&av=100002562932713&eav=AfZw0QrkzQ1rfCUAMI2QMkTzoBOlUpEeLm43SZH9eJXqomh2w0K1yy9AyUMTWXxUW9w


Steve

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΜΑΛΑ
ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ Η Π Α
ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ

ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ είπε...

Η πόρνη η Βαβυλώνα θα έχει το τέλος που της αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Στηβ, ξεχασες τον αντιπροεδρο Λιντον Τζονσον που εγινε προεδρος απο "σποντα"

ΛΟΚΙ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...