Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ



Διαβάζουμε ότι δυο γερμανικά πολεμικά πλοία ήρθαν το Σάββατο  στην Κρήτη προκειμένου να αναλάβουν δράση για το μεταναστευτικό, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το πρακτορείο Reuters και αντέγραψε η Deutsche Welle! ομως τα ελληνόφωνα Μ.Μ.Ε εξαφάνισαν το θέμα.  Πρόκειται για τη φρεγάτα Hessen και ένα ακόμα πλοίο υποστήριξης, τα οποία κατέπλευσαν στη Σούδα προερχόμενα από την Αφρική.

Μπορεί κάποιος άθλιος κυβερνητικός  να μας πει η παρουσία Γερμανικών πολεμικών πλοίων στην εν δυνάμει Ελληνική ΑΟΖ, ενός πολεμικού και ενός νοσοκομειακού που θα φροντίζουν για την «ασφαλή μεταφορά των λαθρομεταναστών» στην Ελλάδα, βάσει ποιάς συμφωνίας υπάρχει και με ποιές χώρες;
 Εκπρόσωπος του γερμανικού πολεμικού ναυτικού δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων DPA ότι τα δύο πλοία αναμένεται να δέσουν στη Σούδα.  Θα πάρουν προμήθειες, όπως κουβέρτες και τρόφιμα.

Η φρεγάτα είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα ραντάρ που θα της επιτρέπει να εντοπίζει τα διακινούμενα σκάφη σε ακτίνα 40  χιλιομέτρων (25 μιλίων). Θα είναι επίσης σε θέση να παραλάβει μέχρι και 100 άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Το πλοίο υποστήριξης μάχης, από την άλλη πλευρά, είναι εξοπλισμένο με ένα στρατιωτικό νοσοκομείο και έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει 250 ανθρώπους για δύο ημέρες.

Τα δυο πλοία μέχρι τώρα συμμετείχαν στην επιχείρηση Atalanta της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την καταπολέμηση της πειρατείας.

Στην περιοχή αναμένονται ακόμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της Deutsche Welle, πλοία από τη Γαλλία και τη Βρετανία.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΗΡΘΑΝΕ Η ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΑΡΜΑΔΑ , ΕΝ ΟΨΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ......

Ανώνυμος είπε...

ua kanoyn kroyazera τους δωσιλογους με προεξεχοντα τον αδωνη και τον φον αντωνακη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...