Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ο Πανούσης προανήγγειλε τον θάνατο του κτήνους.



Κάτω από «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν πριν από λίγο στον εισαγγελέα οι γονείς της αδικοχαμένης Άννυ. Κόσμος που ήταν έξω από το κτίριο 16 κινήθηκε απειλητικά προς τον δολοφόνο- πατέρα προπηλακίζοντας τον. «Θα σε σκοτώσουμε, θα σε σκίσουμε, θα σε γαμήσουμε» φώναζαν κυρίως προς τον 27χρονο, εν μέσω και άλλων αποδοκιμασιών. «Κτήνος», «κάθαρμα» και «γομάρι» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι.
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα έδωσε η ΕΛΑΣ σε συνέντευξη Τύπου, αποκαλύπτοντας ότι ο 27χρονος όταν προχώρησε στο φρικιαστικό έγκλημα και στην συνέχεια στην εξαφάνιση του πτώματος  ήταν σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση. Το ειδεχθές έγκλημα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας έγινε στις 8 ή 9 Απριλίου.
Το κτηνοσ τεμάχισε το παιδί σε εκατοντάδες κομμάτια, γι αυτό και είναι αδύνατη η εύρεση του.  Πηγές αναφέρουν χαρακτηριστικά πως δεν πρόκειται να βρεθεί «ούτε κόκαλο» από το σώμα της μικρής Άννυ, ενώ ο  27χρονος θέλησε να αλλάξει ακόμα και τις σωληνώσεις και σιφώνια στο σπίτι του, ώστε να εξαφανίσει κάθε ίχνος. Μάλιστα,  για να μην αντιληφθούν κάτι οι γείτονες έβαλε στα παράθυρα πετσέτες ώστε να απορροφούνται οι υδρατμοί και οι οσμές από τον βρασμό των πολτοποιημένων μελών του παιδιού. Σκοπός του ήταν να το κάνει να φαίνεται ως φαγητό και για το όλο αυτό έριξε ρύζι και πατάτες μέσα στην κατσαρόλα. ¨Το έβραζα για δυο ημέρες…” είπε με απόλυτη ψυχραιμία στους αστυνομικούς και πρόσθεσε “στη συνέχεια το έβαλα σε αλουμινόχαρτο και πλαστικές σακούλες και πέταγα στους γύρω κάδους τα κομμάτια. Τελευταίο κομμάτι το άφησα ανήμερα του Πάσχα”.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν φόβοι ότι άστεγοι και σκυλιά έφαγαν από τους κάδους απορριμμάτων το τεμαχισμένο σώμα της 4χρονης.
Με μια πρωτοφανή δήλωση ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, αναφορικά με την ειδεχθή δολοφονία της τετράχρονης Άννυ προανήγγειλε τον θάνατο του δολοφόνου λέγοντας «Ο ίδιος αν μπορέσει να πει κάτι… Και ο ίδιος νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις… Συνήθως, ξέρετε, αυτοκτονούν ή έχουν κάποιον βίαιο θάνατο από αλλού. Δεν αντέχεται αυτό ούτε από τον ίδιο που το έκανε, ούτε από τη σύζυγο. Δεν αντέχεται αυτό», και συνέχισε λέγοντας: «Κοιτάξτε, όταν σκοτώσεις τη μάνα σου ή το παιδί σου… και όλα αυτά, με βιασμούς ή τέτοιου είδους δολοφονίες… Υπάρχει ένας κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Άρα γι’ αυτό σας είπα ότι εγώ νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πολύ γρήγορα θα έχουμε το θάνατο και του ίδιου του δράστη».

Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι οι Βούλγαροι θα τον φάνε, γιατί με την πράξη του αυτή έκανε την λέξη Βούλγαρος συνώνυμο με το κτήνος. Ακούν… Βούλγαρος και ανατριχιάζουν .




Έριξε το παιδί του στο μίξερ αφού το έβρασε και στο τέλος τάισε την 4χρονη Αννυ στα σκυλιά!


 

ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 4ΧΡΟΝΗ ΑΝΝΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...