Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

O πατέρας της δολοφόνησε την 4χρονη Αννυ!



Πριν από λίγο διακριβώθηκε (πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη) ότι ο 27χρονος Βούλγαρος πα..τέρας της 4χρονης εξαφανισμένης Αννυ, είναι ο δολοφόνος του παιδιού και πλέον η υπόθεση λαμβάνει τραγική τροπή.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο 26χρονος Σάββας είναι εκείνος που δολοφόνησε το μικρό κορίτσι και σκηνοθέτησε την εξαφάνισή του.
Ο εισαγγελέας εξέτασε όλα τα στοιχεία που βρίσκονται στη δικογραφία και έκρινε ότι είναι επαρκή για να του ασκηθεί δίωξη. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η κατάθεση φίλου του πατέρα της μικρής.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, υποστηρίζουν ότι αυτός ο σημαντικός μάρτυρας περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τα όσα του είπε ο φίλος του «Σάββας» και η Δημητρίνα Μπορίσοβα κατά τη διάρκεια της 24ωρης παραμονής τους στην γειτονική χώρα.
Το ζευγάρι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε στον φίλο του και πρώην συγκάτοικό τους, τι είχε συμβεί στο 4χρονο κορίτσι.
Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση συνδυάζοντας τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα όπου διέμενε ο πατέρας σε συνδυασμό με πληροφορίες ότι ο 27χρονος ήταν αυτός που δολοφόνησε το άτυχο κοριτσάκι.
Εκτός από τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα και διασταυρώθηκε ότι ανήκαν στη μικρούλα Άννυ, οι γονείς της μικρής είχαν υποπέσει σε σωρεία αντιφάσεων καταθέτοντας στην αστυνομία.
Αυτή την ώρα ο δολοφόνος πατέρας καταζητείται και οι αστυνομικές αρχές αναμένουν την έκδοση εντάλματος για να τον συλλάβουν, αφού κατά πληροφορίες τον έχουν εντοπίσει.
Σύμφωνα με μία άλλη μη επιβεβαιωμένη πληροφορία, συνελήφθη ήδη και κρατείται στην ΓΑΔΑ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...