Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Το κηφηναριό προκαλεί ασύστολα.



Αντί να πάνε να βρουν τρύπα να κρυφτούν που κατέστρεψαν την χώρα, κάνουν και υποδείξεις-δηλώσεις. Το τραβά ο οργανισμός τους το γιαούρτι.
Ο Κουλής Μητσοτάκης, είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο  ραδιοφωνικό  σταθμό  «Ηράκλειο  98.4»,  στο δημοσιογράφο, Γιώργο Σαχίνη.

 Οποιαδήποτε  αλλαγή  στρατηγικής  λίγες  μέρες  πριν  εκπνεύσουν  και  οι  τελικές  προθεσμίες  γεννά ερωτηματικά. Η  κυβέρνηση  αλλάζει  αφήγημα  αν  όχι  κάθε  ημέρα  κάθε  εβδομάδα  και  αυτό  είναι ενδεικτικό της απόλυτης σύγχυσης που υπάρχει στη χάραξη διαπραγματευτικής λογικής.
· Η ίδια η Κυβέρνηση στις 20 Φεβρουαρίου υπέγραψε μια δέσμευση ώστε να ολοκληρώσει την τρέχουσα αξιολόγηση και  να εκταμιευθεί  το ποσό των 7,2 δις  ευρώ ώστε μετά να ανοίξει  η συζήτηση για τις μελλοντικές ανάγκες χρηματοδότησης της χώρας
· Εδώ και δυο μήνες αντί να διαπραγματεύεται η Κυβέρνηση με τους θεσμούς, διαπραγματεύεται  με την εσωκομματική της αντιπολίτευση προκειμένου να ξεφύγει από το επικοινωνιακό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.
· Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι η Κυβέρνηση είχε ένα περιθώριο να φέρει μια καλύτερη συμφωνία για τη χώρα από αυτή που θα φέρναμε εμείς. Δυστυχώς το απώλεσε αυτό το περιθώριο με αποτέλεσμα σήμερα να παρακαλεί για οποιαδήποτε συμφωνία.
ηΗ Κυβέρνηση  απεδείχθη  ανεπαρκέστατη  και  εντελώς  απροετοίμαστη  να  διαχειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση και δεν εκμεταλλεύτηκε καν το γεγονός ότι η αντιπολίτευση της παρείχε μια στήριξη που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παρείχε ποτέ στη Νέα Δημοκρατία.
· Εδώ που έχουμε φτάσει η Κυβέρνηση θα αναγκαστεί να λάβει νέα μέτρα. Που πήγε η υπόσχεση για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ; Έχει αρχίσει και βάζει πολύ νερό στο κρασί της.
· Ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός της χώρας έχει ξεκινήσει από την προεκλογική περίοδο όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έστελνε το μήνυμα ότι δεν χρειάζεται ο κόσμος να πληρώσει. Αυτό είχε αντίκτυπο στα δημόσια ταμεία και στην πραγματική οικονομία.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...