Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

«Κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή για τα εξοπλιστικά»



Τα ερωτήματα που τίθενται είναι από την μεριά αντιπροσώπων που έχασαν την μπίζνα.  Η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Ελένη Ράικου έχει πολλούς φακέλους και σας διαβεβαιώνω ότι κάποιοι θα πάνε φυλακή. Από τα 84 δισ. προμηθειών της περιόδου Σημίτη πληρώσαμε 30 δισ. μέσα στην κρίση την περίοδο 2010 – 2015», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας πως η ΝΔ γίνεται «συνεταίρος του ΠΑΣΟΚ που κάποτε κατηγορούσε».

«Το 2009 κάποιοι καθήλωσαν τα αεροσκάφη για να πάρουν καινούργια παραγγελία. Αλλά δεν την πήραν γιατί θα έμπαιναν όλοι μέσα», είπε ο Υπουργός Άμυνας και πρόσθεσε ότι «κάποιοι μεσάζοντες θα είχαν βγάλει μεγάλες προμήθειες» με την αγορά καινούριων αεροσκαφών.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι υπάρχει και εσωκομματική χροιά στην υπόθεση για την Ν.Δ., καθώς  αφορά τους Ν. Δένδια και Β. Μεϊμαράκη, οι οποίοι επίσης συμφώνησαν στον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών και όχι στην αγορά νέων. «Γιατί δεν πήρε ο κ. Μεϊμαράκης τα καινούργια αεροπλάνα το 2009;», αναρωτήθηκε ο υπουργός και συνέστησε στην αξιωματική αντιπολίτευση: «Τα εσωτερικά της Ν.Δ. να τα λύσετε μεταξύ σας», γιατί, όπως είπε, η κυβέρνηση δεν θα μπει στη λογική να χτυπά από τα μέσα το ποιος θα γίνει αρχηγός της Ν.Δ.

 

ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΗ Η ΜΙΖΑ ΤΩΝ ΤΖΙΠ ΤΗΣ DAIMLER!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...