Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ο …Πρόεδρος και ο …..αντιπρόεδρος.








Μπουμπουκος : «εάν πέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμα δεν θα ισχύει. Το μνημόνιο της αριστεράς αντάλλαξε τις μεταρρυθμίσεις για τους φόρους». Σε αυτό το πλαίσιο η Νέα Δημοκρατία θα «επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο του Τσίπρα».


Να μας στείλει ο Σόιμπλε τώρα με τον Μητσοτάκη  τον Χριστοφοράκο και τον Σίκατσεκ της Ζήμενς, που είναι εξπέρ κατά της... διαφθοράς και ξέρουν να λαδώνουν... Εννοούμε τους προστατευόμενους του, τον... εντιμότατο κ. Χριστοφοράκο και τον άλλο λεβέντη , τον Σίκατσεκ, τα μακριά χέρια της Ζήμενς σας, που μοίραζαν τις μίζες (κουζίνες, τηλεοράσεις, υπολογιστές, μέχρι και λεμονοστύφτες) σε υπουργούς - πρώτα ονόματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ . Να θυμίσουμε ότι ο ισχυρός άνδρας της Ζήμενς έχει καταθέσει στη Γερμανική Δικαιοσύνη ότι η Ζήμενς λάδωσε με 100.000.000 ευρώ τα δύο κόμματα (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ). Έχει κατατεθεί επίσης από τον Χριστοφοράκο ότι έδωσε από 1.000.000 ευρώ στο ΠΑΣΟΚ (το έχει παραδεχθεί ο Τσουκάτος) και στη ΝΔ.

Επίσης, είχε γραφτεί ότι: «Η πλευρά του κ. Χριστοφοράκου απειλεί ξανά τον πολιτικό κόσμο της χώρας με τα CD στα οποία -όπως υποστηρίζει- έχει καταχωρίσει όλες τις λεπτομέρειες και τις αποδείξεις για τα «δωράκια» του προς 153 βουλευτές και 12 υπουργούς.









1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπουμπούκος λέει για το πολιτικό τέλος του Καμμενου διότι γνωρίζει πως όποιο μικρό κόμμα δημιουργείται πρώτο-πρώτο τρέχει το μητσοτακεικο να το στελεχώσει, για να υπάρχει ο δούρειος ίππος. Το ίδιο συνέβη και στους ΑΝΕΛ που π.χ οι μισοί υποψήφιοι του είναι κρυφομητσοτακικοι, και περιμένουν ένα νεύμα για να αποχωρήσουν . Το ίδιο συμβαίνει και με τον Λεβέντη, και με το Ποτάμι ,ακόμη και με το ΠΑΣΟΚ. Ειδικά κανένας από τους μικροαρχηγούς δεν παραδειγματίστηκε από την πανωλεθρία του Καρατζαφέρη που μέχρι να καταλάβει τι γίνετε, διέλυσε. Ξύπνησε ένα πρωί και του είχαν φύγει σχεδόν όλοι οι του Μητσοτάκη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...