Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Tα ποσοστά της …ΠΟΛΑΝ, θα μοιάζουν …όνειρα απατηλά.



Tο πρώτο βήμα που θα κάνει θα είναι η αναδιοργάνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όπου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα αξιοποιηθούν οι: Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Λευτέρης Αυγενάκης, Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης. Ενεργό ρόλο μέσα στο κόμμα αναμένεται να έχουν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  οι κκ. Μιχάλης Μπεκίρης, Νίκος Γεωργιάδης και Κωνσταντίνος Κυρανάκης. O Ανδρέας Παπαμιμίκος φαίνεται πως θα παραμείνει γραμματέας της ΝΔ μέχρι και το συνέδριο (όπως ακούγεται στόχος της νέας ηγεσίας του κόμματος είναι να πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο), ενώ την παραίτηση του έχει υποβάλλει ήδη όπως είχε προαναγγείλει άλλωστε ο γενικός διευθυντής της ΝΔ Κώστας Τσιμάρας, και με απόφαση του νεοεκλεγέντος προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, νέος γενικός διευθυντής της ΝΔ αναλαμβάνει ο Νικόλαος Παπαθανάσης.



Μπορεί να μας πει κάποιος από τους πανηγυρίζοντες πόσα εκατομμύρια στοίχισε η προεκλογική του εκστρατεία και πόθεν αίσχος;
Και μην αρχίσουν το παραμύθι περί εθελοντών, γιατί χιλιαρικάκι έπαιρνε ο καθείς… εθελοντής, καρατσεκαρισμένο.
Μήπως μπορεί τουλάχιστον να μας πει πόσο του κόστισαν τα κανάλια της διαπλοκής για να τον σπρώξουν; Kαι μιλάμε για πολύ ,μα πάρα πολύ χρήμα..  



Γράφει το  Fimotro…. O ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - *ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ*
  
Λες και μπορεί να υπάρξει «άνθρωπος του Μητσοτάκη» να μην …μπάζει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Eαν υπήρχε ΕΝΑΣ να κάνει έντιμο και πραγματικά εξονυχιστικό έλεγχο στα περιουσιακά ΟΛΟΥ του Μητσοτακεϊκου, ΟΛΟΥ όμως , θα έριχνε ισα με…. δέκα αιώνες φυλακή, και θα ξεχρεώναμε ταυτοχρόνως. Μιλάμε για τρομακτικά αμύθητη περιουσία. Παντού έχει... μερίδιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...