Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Κούλη… τρεις λαλούν και δυό χορεύουν.



Δύο άγνωστες έως τώρα συναντήσεις της νυν εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη πρώην φίλης του Ακη και το πρόσωπο που ενώ ήξερε για κρυφή μεταφορά χρημάτων προς ενίσχυση των τραπεζών το έκρυψε όπως μπορείτε να δείτε εδώ…Iσως είναι η «αμοιβή» της για την απόκρυψη της είδησης μεταφοράς χρημάτων κρυφά την νύχτα. πως το ομολόγησε η ίδια. με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ φέρνει στο φως ο γερμανικός Τύπος.

Οι αποκαλύψεις βασίζονται σε έγγραφα από πρακτικά συνεδριάσεων της κυβέρνησης των Σκοπίων και των πολιτικών ηγεσιών, καθώς και του προέδρου της ΠΓΔΜ. Οι συναντήσεις φέρονται να έχουν πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2017 και πριν από τον Μάιο του 2018.
Η απάντηση που έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη στο δημοσίευμα της FAZ, σύμφωνα με το οποίο είχε μυστικές συναντήσεις με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό, Ζόραν Ζάεφ και συζήτησαν για το ονοματολογικό είναι του τύπου περνούσα τυχαία ,είδα φως και μπήκα να πω μια καλησπέρα .
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» με τους Τάκη Χατζή και Δημήτρη Οικονόμου, είπε: «Πήγα να πάρω καφέ δίπλα από το ευρωκοινοβούλιο, δεν θυμάμαι πού ακριβώς, πήγαινα να πάρω το τρένο», επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι πέρα από αυτή την τυχαία συνάντηση με τον Ζόραν Ζάεφ, δεν υπήρξε δεύτερη, όπως υποστηρίζει η FAZ.
«Δεν ήμουν απεσταλμένη του Μητσοτάκη», ξεκαθαρίζει και προσθέτει: «Είχα οδηγία να παρουσιάσω τη θέση μας σε όλους τους εμπλεκόμενους. Γνωριζόμαστε με τον Ζάεφ και έχουμε κοινούς γνωστούς. Με τον Ντιμιτρόφ έχω συναντηθεί πολλές φορές».
«Με ρώτησε ‘τι θα κάνετε;’ και του είπα ότι θα ψηφίσουμε ενάντια στον συμβιβασμό που προωθεί ο Τσίπρας και πως μέχρι τότε δεν είχαμε ως κόμμα καμία επίσημη ενημέρωση», ισχυρίστηκε η κα Σπυράκη.

Ερωτηθείσα αυτό το τέρας πολιτικής συνέπειας που εμείς την ονομάζουμε θηλυκό… Κύρτσο διότι και αυτή πήρε τα δανεικά και αγύριστα γιατί δεν έγινε γνωστή αυτή η συνάντηση, απάντησε: «Ήταν μια δημόσια συνάντηση και έχω κάνει και άλλες πολλές τέτοιες».
«Κυκλοφορούμε στα ίδια σημεία και στα ίδια μέρη. Δεν ανακοινώνουμε κάθε μέρα ποιους συναντάμε. Κάθε μέρα βλέπουμε ανθρώπους που βρίσκονται εκεί στο ευρωκοινοβούλιο.

 Όπως δηλώνει ο Ζάεφ, ο Μητσοτάκης του είχε στείλει ήδη από τον Δεκέμβριο του 2017 την έμπιστή του, ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, προκειμένου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, να του ανακοινώσει ποια είναι η θέση των Ελλήνων συντηρητικών για την επίλυση της «διαμάχης για την ονομασία».

Το σύνολο των πληροφοριών προκύπτει από 19σέλιδη «αυστηρά εμπιστευτική» έκθεση της ΠΓΔΜ την οποία επικαλείται η FAZ. Μάλιστα σε άλλο σημείο του δημοσιεύματος αναφέρεται ότι ακολούθησε και δεύτερη συνάντηση της Μαρίας Σπυράκη με τον Ζάεφ, όπως αποκάλυψε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ στις 19 Μαΐου 2018, κατά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στη χώρα του. Συγκεκριμένα ο Ζάεφ εμφανίζεται να αναφέρει ότι είχε ακόμη μία συνάντηση στις Βρυξέλλες με την κυρία Σπυράκη, έμπιστη του Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...