Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Ο Καμμένος έφυγε από τον …Καμμένο, και ψάχνει για …Καμένους.



Στο νέο κόμμα του αναφέρθηκε ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο πρόεδρος του «Δύναμη Ελληνισμού» είπε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να γίνει ένα μεγάλο δεξιό πατριωτικό μέτωπο και να απενεχοποιηθεί η λέξη «δεξιά», διότι στο τέλος όλοι νόμιζαν ότι είναι κάτι κακό. Δεν είναι κάτι κακό και ελπίζω ότι μέχρι τις εκλογές ή κάποιους μήνες πριν, θα υπάρξει μια συμπαράταξη πατριωτική και να κατέβουμε όλοι μαζί σε ένα ενιαίο μέτωπο». «Δεν μπορώ να πω με ποιους συζητάω αλλά στον χώρο είναι και ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κυριάκος Βελόπουλος , όχι οι χρυσαυγίτες. Νομίζω θα έχουμε και ονόματα εκπλήξεις», είπε ο κ. Καμμένος.

Οι «κότες» του πατριωτικού κοτετσιού ψυλλιάστηκαν ότι μπορεί η ΝΔ μετά από εκλογές να βρεθεί προ τετελεσμένων και να εγκλωβιστεί αφού μπορούν και να προκληθούν εκλογές το 2020, με αφορμή την αδυναμία της Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εάν δεν βρεθεί πλειοψηφία 200 βουλευτών. Εάν δεν υπάρξει άμεση κατάργηση του εκλογικού νόμου, οι επόμενες θα διεξαχθούν με την απλή αναλογική, και έτσι θα μπει και η κουτσή Μαρία στην βουλή. Η πολύ «πατριωτική συναναστροφή» μπορεί να προκαλέσει ρήξη…μήτρας.

1 σχόλιο:

AΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟΨΗ είπε...

Φιλτατε ρίξη μήτρας μπορει μην πάθω διότι δεν έχω και ούτε όρνιθα ήμουν ποτέ... Τέτοια βλέπουν μόνο αυτοί που περνάνε τα ίδια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...