Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Πήγαν στον γάμο και τους έκαναν την ...κηδεία.


Σε οργισμένο ξέσπασμα κατά εφοριακών εξελίχτηκε γαμήλιο γλέντι στην Κερκίνη Σερρών το βράδυ του Σαββάτου, όταν δύο εφοριακοί μπήκαν σε πολυχώρο εκδηλώσεων για έλεγχο την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η δεξίωση.

Όπως εξήγησε στον ΑΝΤ1εφοριακός , συνάδελφοί του μετέβησαν στην περιοχή της Κερκίνης για να πραγματοποιήσουν έναν στοχευμένο έλεγχο, είχαν πάει δηλαδή στο συγκεκριμένο κέντρο με εντολή από την κεντρική διοίκηση, στην Αθήνα.

Ο ιδιοκτήτης του κέντρου είπε από τα μικρόφωνα ότι γίνεται έλεγχος από την Εφορία και «μετά άρχισαν τα έκτροπα», ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό.

Οι ελεγκτές απομονώθηκαν στην κουζίνα του χώρου, όπου τους επιτέθηκαν περίπου 40 με 50 άτομα.

«Τους εγκλώβισαν σε έναν χώρο σαν κουζίνα και 40-50 άτομα άρχισαν στην αρχή να τους φωνάζουν, μετά στον έναν έσκισαν τα ρούχα και τον χτύπησαν.

»Ο ένας συνάδελφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκαν μώλωπες και τραύματα και από θαύματα δεν κινδύνευσαν ακόμα»
Ο ίδιος υποστηρίζει επίσης πως, ο ένας από τους δύο εφοριακούς διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών με διάσειση και μώλωπες προσθέτοντας ότι «έχει και φωτογραφίες με το σκισμένο πουκάμισο και το κουρελιασμένο παντελόνι».

Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης

Από την άλλη πλευρά ο ιδιοκτήτης του πολυχώρου ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε ζήτημα άρνησης ελέγχου και ότι ο πατέρας του γαμπρό ζήτησε από τους εφοριακούς να αποχωρήσουν για να μην χαλάσει το γλέντι.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι πολυ συζητημενοι και αποθεωμενοι Σλουκας και Αντετοκουμποι δεν τα καταφεραν ηταν αρνητικοι γραφουν οι σπατουλες της αθλητικης δημοσιογραφιας. Τα ελεγε ο Γεωργιου.
https://youtu.be/NOWFRiWu0Es?t=9

Ανώνυμος είπε...

Μουσσαντένοι ?? ..........

Unknown είπε...

Σκουρτόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Νεοελληνα,θρασυδειλο ανθρωπακι!Δεν εχεις τα απαυτα να τα βαλεις με τους πολιτικους που επιβαλλουν τους φορους και ρημαζουν τη χωρα σου και τα βαζεις με απλους υπαλληλους.Ου να μου χαθειτε ψευτομαγκες ακανεδες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...