Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Τι κωλοσυμφωνίες εχουν υπογράψει και δεν τολμούν να τους αγγίξουν;




Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι της Σκάλας Συκαμιάς με τις βάρκες να γίνονται και πάλι καθημερινό φαινόμενο και τις αφίξεις λαθρομεταναστών να αυξάνουν.
Στο βίντεο εικονίζεται η άφιξη μιας βάρκας τις νυχτερινές ώρες της Κυριακής 2 προς την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.
Πρόκειται για οικογένειες Αφγανικής καταγωγής με μικρά παιδιά τα οποία ήταν εμφανώς σαστισμένα αλλά και χαρούμενα που μπόρεσαν να περάσουν σώοι το θαλάσσιο πέρασμα.
Η όλη επιχείρηση διάσωσης γινόταν υπό την επίβλεψη του Λιμενικού Σώματος από την θάλασσα και της Ελληνικής Αστυνομίας από το έδαφος.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΤΖΙΧΑΝΤ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ MOSSAD .

Thales είπε...

Ειμαστε ηδη σε πολεμο!!!!Και ειμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!! Αναγκαστικα θα πρεπει να λειτουργησουμε ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ!!!! ....Θεσμικη επαναφορα της θανατικης ποινης (ΠΟΙΝΗ ΜΟΝΗ)για τους λαθροδιακινητες εκτελεστη επι τοπου και κατα το δοκουν με αποφαση του ΚΑΘΕ εμπλεκομενου επιχειρησιακα Ελληνα διοικητη μοναδων ασφαλειας.Το ιδιο και για τους αποδεδειγμενα εμπρηστες μετα ομως απο τελεσιδικη αποφαση δικαστηριου(ΠΟΙΝΗ ΜΟΝΗ!!)!! Κηρυξη περιοχων της Ελλαδος σε εμπολεμη κατασταση με αναλογη προσομοιωση του δικαιου και των νομων! Απλη εφαρμογη των Ελληνικων φορολογικων διαταξεων για τις ΜΚΟ.Θα μπουν ολες στο κοκκινο!!Ασφυκτικος ελεγχος των πεπραγμενων τους με ορους δημοσιας ταξης και παραβιασης του Συνταγματος!Επισης τετοια Frondex ειναι ανεπιθυμητη.Go home!Για τους λαθροεισβολεις θα μπορουσαν αγονα και ερημικα νησια(Γυαρος,Μακρονησος,Αναφη,ξερονησια κλπ) να αναμορφωθουν οικιστικα ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ,ΦΑΓΗΤΟ κλπ.Υπο την διοικηση του Ελληνικου στρατου και με Ευρωπαικη χρηματοδοτηση.Εξυπακουεται οτι ο σκοπος των Hot-Spot αυτης της μορφης θα ειναι ο καταναγκαστικος επαναπατρισμος η εν αναγκη η νομιμη μεταναστευση ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ στις χωρες της ΕΕ η και στην Λιβυη απεναντι που ειναι πιο εφικτο. Αν καποιοι υποκριτες Ευρωπαιοι αρνηθουν την αναλογικοτητα (που θεσμικα υφισταται)τους φορτωνουμε στα ποσταλια και τους παμε πεσκεσι αλλα τουρκα.Αν βγαλουν τα πολυβολα(που θα τα βγαλουν γιατι ειναι σοβαρα κρατη) αν μη τι αλλο θα τους ξεμπροστιασουμε.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που μας στελνουν οι εχθροι μας ποσο μαλλον να περιθαλπουμε αποδεδειγμενα ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!!Αν καποιοι απο αυτους ζητουν ασυλο να το εξεταζουμε και μονο αν πληρουν ολα τα κριτηρια να τους δινεται!!!!Μιλαμε αλλωστε για ελαχιστους!Ας ακολουθησουμε και το παραδειγμα του Ισραηλ για το οποιο ολοι ποιουν την νησσα ενω δαιμονοποιουν την Ουγγαρια, την Αυστρια, την Ιταλια κλπ!! Αυτονοητο ειναι οτι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!Υπερανω ολων η ΠΑΤΡΙΔΑ!Αν εχουμε υπογραψει λεοντιες συμφωνιες με επαχθεστατους για μας ορους θα πρεπει να τις καταγγειλουμε και να οδηγησουμε τους προδοτες-μειοδοτες στο δικαστηριο!!Για παραδειγμα!!Δουβλινο 2 !!Πιο εξοφθαλμα προδοτικη συμφωνια δεν εχει ξαναυπαρξει!!

Ο Πολιτης είπε...

χαζαροι
ιουδαιοποιημενοι μογγολοι εγκατεστημενοι σημερινη ουκρανια και κιεβο
οι μογγολικες φυλες τουε εκδιωξαν απο τις στεπες ως ανεπιθυμητους.
Εγκατεστημενοι στο κιεβο διαχειριζονταν τον βορειο δρομο εμποριου με κινα
εσκεμενως ειναι αφαιρημενοι απο τα βιβλια τγς ιστοριας
οι απογονοι χαζαρων, οι ασκεναζυ γερμανιας και β. ευρωπης αποτελουν το 95% του πληθυσμου ισραηλ
οι πλεον ταλμουδιστες ανθελληνες, εχουν ξεφυγει απ τον μωσαικο νομο και υλοποιουν τα γραπτα ρων απανθρωπων ανθΕλληνων βρωμιλοραβινων της απανταχου εβραιιλας

Δημητρης Κ. είπε...

Ο Σκαι τωρα..παιζει .Τουρκικο σηριαλ.Αυτο υπηρχε παλια ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...