Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Πάλι καλά που δεν του τράβηξε...πιστόλι.




Ένα VIDEO-σοκ αποκαλυπτικό για το πως οι μεγαλοεπιχειρηματίες αντιμετωπίζουν τους «υπουργούς» έδωσε στη δημοσιότητα ο ιστότοπος documentonews.gr.
Πρόκειται για εξευτελισμό σε κοινή θέα για τον Αυγενάκη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 29 Αυγούστου, πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Θεσσαλονίκη, έγινε γνωστό πως υπήρξε συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με τον Ιβάν Σαββίδη στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.
Αυτό όμως που δεν έγραψαν τα ΜΜΕ, είναι πως στην ουσία πρόκειται για μία συνάντηση-φιάσκο για τον Α(υ)γενάκη καθώς όπως αποτυπώθηκε σε βίντεο ο Ιβάν Σαββίδης τον… έδιωξε κακήν κακώς!
Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Ιβάν Σαββίδης μόλις συναντά τον Λευτέρη Αυγενάκη του φωνάζει υποτιμητικά στα ρωσικά «Τι κάνεις εδώ; Φύγε, ξεκουμπίσου!», κάτι που μετέφερε στον έκπληκτο Αυγενάκη ο μεταφραστής του προέδρου του ΠΑΟΚ.
Όταν στη συνέχεια ο Λευτέρης Αυγενάκης προσπαθεί χωρίς καμία αξιοπρέπεια να επιμείνει και να ακολουθήσει τους δύο άνδρες, ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει να του λέει «Φύγε, φύγε» και αποχωρεί από τον χώρο βρίζοντας.

Ξέρετε πόσους Αυγενάκηδες έχει για υπαλλήλους και νεροκουβαλητές ο Ιβάν ; Όσο για τον τίτλο υφυπουργός αθλητισμού; Ο ΚΟΎΛΗΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΙΕΡΕΣ  ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και στο ξεκινημα του βιντεο χαζογελουσε και μετα επαιζε την απορημενη κλεφτοκοτου πουτανογρια. Υπουργος ο οποιος πηγε να συναντησει τον επιχειρηματια στο καστρο του και αυτος τωρα θα ειναι υπουργος με πυγμη. Επρεπε να τον πλακωσει στα κουτουλιδια ο πιστολας και μετα να του τον δωσει και πιπα.

Ακου τωρα ποση μαλακια βαρανε ολοι αυτοι που νομοθετουν. Προσεξε, ορισμος ταχυπλοου σκαφους.
Σκαφος με 30ρα μηχανη δεν θεωρειται ταχυπλοο αν η γαστρα του δεν ειναι τυπου καταμαραν, τρικαρινο ή με γαστρα με βαθυ V.
Αν ειναι του ανω τυπου γαστρας, με μηχανη ανω των 15 ιππων θεωρειται ταχυπλοο.
Προσεξε ποσο μαλακες ειναι. Η γαστρα με βαθυ V για να βγαλει ταχυτητα και για να πλαναρει θελει μεγαλες ιπποδυναμεις, ενω οι επιπεδες γαστρες με μικρες ιπποδυναμεις και πλαναρουν γρηγοροτερα και μεγαλυτερες τελικες ταχυτητας εχουν σε θαλασσα χωρις κυμματισμο.
Εδω εμεις που εχουμε μελτεμια μπουρινια και η θαλασσα του Αιγαιου θεωρειται απο τις πιο δυσκολες, ειναι απαγορευτικο το να εχει καποιος σκαφος με βαθεια γαστρα. Η επιπεδη γαστρα σε φουρτουνιασμενη θαλασσα ειναι σαν να πας να κανεις μοτο κρος με τσοπερ.
Δεν θεωρειται ταχυπλοη μια βαρκα 4.5 μετρων με 30ρα μηχανη με επιπεδη γαστρα που βγαζει 20-22 μιλλια αλλα θεωρειται ταχυπλοη η ιδια βαρκα με βαθεια γαστρα με 15ρα μηχανη που θα πιασει τα 12 μιλλια ασθμενοντας.
Για τοσο μαλακες μιλαμε. Εχουν βγαλει κατι διμετρα με φλατ γαστρα που φορουν 5 ιππους μηχανη και πανε τον κωλο τους, πιανουν πανω απο 25 μιλλια και τα νοικιαζουν σε τουριστες, αυτα δεν θεωρουνται ταχυπλοα.

Ανώνυμος είπε...

Σε ενα σοβαρο κρατος θα ειχαν ριξει κατηγορια τη σιχαμερη ομαδα στην οποια ειναι προεδρος και θα τον ειχαν ξαποστειλει τον ιδιο.Θελω να κανω εμετο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...