Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Με τον κωδικό μετακίνησης «6» στα τραπέζια Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η κυρία Παγώνη πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο παράτασης του lockdown, αλλά και των σκληρότερων μέτρων που έχουν ληφθεί στη Δυτική Αττική και στην Κοζάνη. «Αν χρειαστεί θα πάρουμε περισσότερα μέτρα, όπως επέκταση του lockdown, γιατί έχουμε μεγάλη αύξηση του ιικού φορτίου και δεν παρατηρείται μόνο στην Αττική και στη Βόρεια Μακεδονία. Είναι νωρίς να πούμε αν θα ανοίξουμε στις 7 Ιανουαρίου. Η Δυτική Αττική έχει πολύ υψηλό ιικό φορτίο. Άνθρωποι που δουλεύουν εκεί, γυρίζουν μετά την υπόλοιπη Αττική. Τα σκληρότερα μέτρα στη Δυτική Αττική μπορεί να συνεχιστούν και μετά την Παρασκευή».

Απαρατήρητο περνάει στην κ. Ματίνα Παγώνη και κατ' επέκταση και στην κυβέρνηση, το γεγονός ότι οι Έλληνες υγειονομικοί ρίχνουν «άκυρο» στο εμβόλιο κορωνοϊού καθώς σύμφωνα με έρευνα το 50 με 75% δεν θέλει να εμβολιαστεί!

Σε σημερινή τηλεοπτική της συνέντευξη, τόνισε ότι οι υγειονομικοί δεν πρέπει να εργάζονται σε νοσοκομεία πρώτης γραμμής χωρίς να έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ξεχάστε και το καλοκαίρι – Μόνο αν εμβολιαστούμε θα βελτιωθεί η κατάσταση

 «Όσο καλά και να πάει ο εμβολιασμός είμαστε τόσο πολλοί που δεν θα έχουμε ολοκληρώσει πριν το καλοκαίρι. Οπότε αν όλα πάνε καλά και εμβολιαστούμε σε μεγάλο ποσοστό ίσως μέχρι τέλος Αυγούστου να… πετάξουμε και τις μάσκες», ανέφερε χαρακτηριστικά  η κα. Παγώνη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...