Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Η πολιτική διακυβέρνηση αποπνέει δυσωδία

Σπίτι… με δρακόντεια μέτρα την Πρωτοχρονιά – Έλεγχοι και έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. για κρυφά ρεβεγιόν

 

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! Ρεβεγιόν με 100 άτομα (μεγαλοεφοπλιστές, εργολάβους κλπ) παραμονή Χριστουγέννων (και Πρωτοχρονιάς) στον "Αστέρα"...

 

«ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ εμβολιάστηκε από τους πρώτους η σύζυγος του υπουργού Κ. Χατζηδάκη;»

 

Β.Κικίλιας: «Δεν έγινε και κάτι που προσπέρασαν τους υγειονομικούς κάποιοι υπουργοί στον εμβολιασμό»


Μέρκελ: Προτεραιότητα σε υγειονομικούς και ευπαθείς ομάδες ...

 

Μας πήραν είδηση και στο εξωτερικό και μας κάνουν ρόμπες. Το Politico γράφει ότι «Δεκάδες ανώτεροι αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης έλαβαν εμβόλιο κοροναϊού πριν από τους περισσότερους εργαζομένους στον τομέα της υγείας».

 


 

Οι φωτογραφίες παρατρεχάμενων υπουργείων, να εμβολιάζονται, το μόνο που αποδεικνύουν είναι ότι και στον εμβολιασμό όλοι είμαστε ίσοι, αλλά κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους, ακόμα και αν δεν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

 

Το Τwitter έστησε «γλέντι» γύρω από τον εμβολιασμό του Δ.Κουτσούμπα - «Συμβολικά το έκανε στο αριστερό;»

 

ΓΙΑΤΙ 6 ΣΤΟΥΣ 10 ΤΟΠ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ PFIZER ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ;;;

Γνωρίζουν κάτι που δεν ξέρουμε;

 

Mέχρι τις... νεραντζιές έξω από το Μαξίμου ακούστηκαν οι φωνές του Μητσοτάκη

 

ΩΧ! ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μια εβδομάδα μετά το εμβόλιο... -

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο Σταύρος Παπαντωνίου στο «Θεωρείο» της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ μας λέει για τις «φωνές του Μητσοτάκη»:
«Σπανίως φωνάζει ο πρωθυπουργός, ο οποίος κατά κοινή ομολογία είναι ένας ήπιος άνθρωπος. Χθες ήταν μια από αυτές τις σπάνιες μέρες που οι φωνές που έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε υπουργούς του ακούστηκαν μέχρι τις... νεραντζιές έξω από το Μαξίμου. Αφορμή, οι πανηγυρικές αναρτήσεις και τα φωτογραφικά ενσταντανέ που ‘‘ανέβασαν’’ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον εμβολιασμό τους. Μάλλον δεν κατάλαβαν πως το συμβολικό σκέλος της υπόθεσης άρχισε και τελείωσε την Κυριακή με τους εμβολιασμούς του πρωθυπουργού, της Προέδρου της Δημοκρατίας, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, του Σωτήρη Τσιόδρα και του μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεου. Νομίζω πως χθες, μετά τις φωνές, το κατάλαβαν και όσοι δεν το είχαν αντιληφθεί πως ο εμβολιασμός δεν είναι κάποιο σόου να το περιφέρουν στα social media, αλλά μια διαδικασία που πρέπει να γίνει με τη δέουσα σοβαρότητα».

Ανώνυμος είπε...

Ένα για μένα, ένα για την σύζυγο, ένα για την κουμπάρα, ένα για τον κουμπάρο, ένα για τον μετακλητό, ένα για τον Πρόεδρο ΝΟΔΕ, ένα για τον Δήμαρχο, ένα για την σύζυγο του Δημάρχου, ένα για τον οννεδίτη, ένα για την φίλη του οννεδίτη. Κάνουν εμβόλια, σαν να κόβουν βασιλόπιτα.
Ο Ουμπέρτο Εκο προφητικά είχε προβλέψει από τη δεκαετία του 1980: «Για τα πραξικοπήματα δεν θα χρειάζονται τανκς. Αρκούν οι συσκευές τηλεόρασης» Τότε με τανκς και Γκοτζαμάνηδες... τώρα με ΜΜΕ και δημοσιογράφους

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...