Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Deutschland uber alles και στα εμβόλια.

Στην αποκάλυψη ότι στην κατανομή των εμβολίων για την πρώτη μέρα του εμβολιασμού εξισώθηκαν τα 16 ομόσπονδα Γερμανικά κρατίδια με τις χώρες μέλη της ΕΕ …προχώρησε το ιταλικό TG24! Πολλαπλάσιες δόσεις του εμβολίου στη Γερμανία από τις άλλες χώρες μέλη της ΕΕ

Πάνω από 151 χιλιάδες φιαλίδια του εμβολίου της Pfizer/BioNTech δόθηκαν την πρώτη ημέρα των εμβολιασμών στη Γερμανία σε σύγκριση με τις 9.750 δόσεις που διατέθηκαν στην κάθε μια από τις υπόλοιπες χώρες μέλη της ΕΕ , μεταδίδει το ιταλικό δίκτυο TG24.

« Η ελπίδα της Ευρωπαϊκής Ημέρας Εμβολιασμού αμαυρώνεται από τις αντιπαραθέσεις για τη διάθεση των εμβολίων» αναφέρει το ιταλικό δίκτυο στην ιστοσελίδα του και προσθέτει: «Ενώ οι Βρυξέλλες είχαν εγγυηθεί τις ίδιες συμβολικές ποσοστώσεις για όλα τα κράτη μέλη για την ευρωπαϊκή ημέρα του εμβολιασμού κατά του Covid, αυτό δεν συνέβη , όπως δείχνουν οι αριθμοί» . Στην Ιταλία παραδόθηκαν 9.750 αμπούλες από την Pfizer, η Γαλλία έλαβε διπλάσιες , « αλλά η καταιγίδα χτυπά το Βερολίνο. Στη Γερμανία δόθηκαν πάνω από 151.000 φιαλίδια, οπότε το σύστημα ποσοστώσεων πηγαίνει άσχημα”, αναφέρει το TG24.

Τα εμβόλια θα έπρεπε να διανεμηθούν με βάση τον πληθυσμό όπως διαβεβαίωναν πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διανομή θα συνεχιστεί με βάση την ίδια μέθοδο , που συμφωνήθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ωστόσο, δεν δόθηκε διευκρίνιση σχετικά με το ποσό των δόσεων που έχει λάβει η Γερμανία.
Τα εμβόλια μεταφέρθηκαν στις χώρες μέλη της ΕΕ από το βελγικό εργοστάσιο της Pfizer στο Πουρς. Συγκεκριμένα ,η Γερμανία έλαβε 151.125 φιαλίδια: 9.750 για καθένα από τα 16 γερμανικά κρατίδια . Οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ-με εξαίρεση τη Γαλλία που έλαβε 19.500 δόσεις – έλαβαν ακριβώς τον ίδιο αριθμό εμβολίων -9.750 – γεγονός που σημαίνει οτι τα υπόλοιπα κράτη της ΕΕ εξισώθηκαν με τα γερμανικά κρατίδια!
Πηγές της ΕΕ περιορίστηκαν πάντως να δηλώσουν οτι δεν υπάρχει διάκριση υπέρ της Γερμανίας, απλά το Βερολίνο ήταν να πάρει 11.000 δόσεις και οι 151.125 που παραδόθηκαν αποτελούν μέρος των επόμενων προμηθειών.

thefaq.gr

Το Ισραήλ δείχνει ότι δεν χρειάζεται κάποιος να είναι μέλος της ΕΕ για να έχει «προνομιακή πρόσβαση» στο εμβόλιο, όπως προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι ντόπιοι δημοσιογράφοι. Αντίθετα, το Ισραήλ έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, αφού καθημερινά εμβολιάζονται σχεδόν 100.000 άτομα!

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα βλέπουμε τις θλιβερές εικόνες με πολιτικούς και επώνυμους να εμβολιάζονται, και ο εμβολιασμός τους να μεταδίδεται νυχθημερόν από τα κανάλια, δίνοντας την εντύπωση ότι η κυβέρνηση έχει καταφέρει κάποιο κατόρθωμα. Μιλάμε για την απόλυτη κυβερνητική προπαγάνδα!

Σήμερα λοιπόν 98.916 άνθρωποι εμβολιάστηκαν στο Ισραήλ. Στην Ελλάδα εμβολιάστηκαν.... ο κύριος Πέτσας.

Αναβλήθηκε ο εμβολιασμός υγειονομικών στο ΣΩΤΗΡΙΑ, ώστε να εμβολιαστούν υπουργοί και άλλα πρόσωπα.


Διαβάζοντας κανείς τις επίσημες πληροφορίες στο paper που είναι δημοσιευμένο στο https://www.ema.europa.eu/ για το προϊόν του εμβολίου, που ξεκίνησαν να μπολιάζουν τον κόσμο, το μόνο που μπορεί να αισθανθεί κανείς είναι... ΦΡΙΚΗ.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι θα πάρετε, μόνο μην σπρώχνεστε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...