Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Αυτό μας ξεπερνά.

Η 90χρονη Μάργκαρετ Κίναν έγινε ο πρώτος άνθρωπος στη Δύση που εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού για ...να μην πεθάνει από αυτόν. «Νιώθω προνομιούχα. Αν μπορώ να το κάνω εγώ στα 90, μπορείτε όλοι», τα πρώτα της λόγια. Η Μάργκαρετ Κίναν, που θα κλείσει τα 91 της χρόνια την ερχόμενη εβδομάδα, είναι από το Κόβεντρι και έκανε το εμβόλιο στο τοπικό νοσοκομείο στις 8:31 (ώρα Ελλάδας).
«Νιώθω τόσο προνομιούχα που είμαι ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάζομαι κατά του κορωνοϊού. Είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων που θα μπορούσα ποτέ να ζητήσω, γιατί έτσι μπορώ επιτέλους να ανυπομονώ για τις στιγμές που θα περάσω με την οικογένειά μου και με τους φίλους μου την Πρωτοχρονιά, αφού πέρασα μόνη το μεγαλύτερο μέρος του τελευταίου έτους», δήλωσε χαρακτηριστικά η 90χρονη ηλικιωμένη. 

Όπως και πολλοί ηλικιωμένοι, έτσι και η Μάργκαρετ Κίναν, πέρασε το 2020 απομονωμένη και για αυτό θέλει τα Χριστούγεννα να τα περάσει με την οικογένειά της. Με λίγους και καλούς συγγενείς και με όλα τα απαραίτητα μέτρα. Μάλιστα, σε 21 ημέρες, θα λάβει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου και να έχει τη μέγιστη δυνατή προστασία από τον ιό.

Η ΕΛΛΙΣΏ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ;

 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Mister Happy Traveller

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ κιόλας πως θα εκδίδεται το «Πιστοποιητικό Εμβολιασμού» για τον κορονοϊό στη χώρα μας...

 

Πρόεδρος Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών: Δεν χρησιμοποιήθηκαν οι κλινικές που επιτάχθηκαν - Μας είπαν δεν υπήρξε ανάγκη

 

Εξαδάκτυλος: Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 14 Δεκεμβρίου

 

Πέτσας: Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις για το λιανεμπόριο

 

Κορονοϊός-Κεφαλονιά: Έβαλαν πρόστιμο 1.500 σε ιερέα, γίνεται έρανος για να πληρωθεί

 

Εμβόλιο: Πολύς θόρυβος για το τίποτα.

Εξαιρούνται οι κάτω των δεκαέξι ετών, εξαιρούνται οι έγγυες λόγω πιθανών παρενεργειών,εξαιρούνται οι πάσχοντες από βαριά νοσήματα, εξαιρούνται οι αρνητές του εμβολίου,τι απομένει; Ένα ποσοστό 30-35% που θα το τρυπούν κάθε έξη μήνες, και εκτός του ότι δεν φτάνει για «ανοσία αγέλης»,ίσως και να μεταφέρουν στους υπόλοιπους τον κορονοϊό.

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έκανε το εμβόλιο στο τοπικό νοσοκομείο στις 8:31
MIA ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΑΥΡΟ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, 08:05 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν η υπεργηρη κυρία "φύγει", θα την χρεώσουν στο εμβόλιο η στο γήρας;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...