Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Ο αετός ...ελεύθερoς και δυvατός.

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της υπόθεσης του Νότη Σφακιανάκη, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας. 

Κατόπιν συνεννόησης με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον γνωστό τραγουδιστή δεν θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση και η εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος, ενώ, λόγω Covid-19, η φύση της υπόθεση δεν είναι από αυτές των οποίων επιτρέπεται η εκδίκαση με κυβερνητική απόφαση. Ο κ. Σφακιανάκης θα δικαζόταν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας αφού συνελήφθη μετά από έλεγχο των αστυνομικών αρχών καθώς στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, δύο γραμμάρια κοκαΐνης και ένα τέιζερ.

Σε βάρος του τραγουδιστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών για ιδίων χρήση.

Ενώ σταυρώνουμε τον Νότη, κρύβουμε τα πρόσωπα των δολοφόνων Σπετσών και Σαντορίνης. Ο μακελάρης των Σπετσών γιος αριστερού καθηγητή και ο 20χρονος Αλβανός δολοφόνος της Σαντορίνης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νοτηs Σφακιανακηs:Χρονια πολλα σε οσουs γιορταζουν την Ημερα που γεννηθηκαν οχι το ονομα...Αγια π@υτσα και αγια π@υτανα δεν υπαρχει αυτα ειναι για ηλιθιουs!!!

ταδε εφη ο ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΗΣ ΒΡΩΜΟΜΑΣΩΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΟΣ Π@ΥΣΤΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΈΧΩ ΤΌΣΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΈΝΑ ΤΈΤΟΙΟ ΠΡΆΓΜΑ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΣΑΝ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ MOSSAD. ΑΥΤΉ ΤΟΥΣ ΥΠΈΔΕΙΞΕ ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ.
Υ. Γ. ΌΛΟΙ ΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΌ ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΟΙ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...