Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020

Τρόμος στον ΣΚΑΪ

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν εργαζόμενοι και δημοσιογράφοι του σταθμού ΣΚΑΪ όταν λόγω τεχνικού προβλήματος γράφημα για τη δημοτικότητα της κυβέρνησης ξέφυγε από τον έλεγχο και διαπέρασε την οροφή του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δημοσιογράφοι του σταθμού παρουσίαζαν τα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης στην οποία καταγράφεται το προβάδισμα της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όταν το γράφημα που απεικόνιζε τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας άρχισε να μεγαλώνει ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα να διαπεράσει την οροφή του κτιρίου.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο εκείνη τη στιγμή περιέγραψαν τις στιγμές πανικού που έζησαν. «Ακούστηκε ένας τρομακτικός θόρυβος σαν έκρηξη και πανικοβληθήκαμε. Βγήκαμε έξω και μετά είδαμε ότι το γράφημα φαινόταν πάνω από την οροφή του κτιρίου.»

Πώς έγινε το περιστατικό

Πηγές του σταθμού που δεν θέλησαν να κατονομαστούν τόνισαν ότι ο γραφίστας που είναι υπεύθυνος για τα γραφήματα βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση, ενώ λέγεται ότι δεχόταν τηλεφωνήματα για να μεγαλώσει τη μπάρα. «Τι να κάνει κι αυτός, εκεί που προσπαθούσε να την ψηλώσει του ξέφυγε από τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο» είπαν.

Σε δηλώσεις του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν θέλησε να σχολιάσει το συμβάν, ωστόσο πηγές του Μαξίμου δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι το γράφημα είναι ορατό πλέον από τα περισσότερα σημεία της Αθήνας.

Προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ

Η νέα δημοσκόπηση, πάντως, ήρθε να προστεθεί στο ήδη βαρύ κλίμα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δημοσκόπηση στην οποία το κόμμα συγκεντρώνει μόλις 23%, στην Κουμουνδούρου επικράτησε αναταραχή, με αποτέλεσμα να χρειαστεί οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα να παραγγείλουν δημοσκοπήσεις από την εφημερίδα Documento, στις οποίες εμφανίζεται να είναι ακόμα πρωθυπουργός της χώρας.

Πηγή 

 

Η δημοσιογραφία του ΣKAI είναι υπέρκομψη όπως η Μαρέβα...

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...