Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Καλοκαίριασε και αγριεύει το λαθρομεταστευτικό

Το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες σοκ από το γεμάτο λαθρομετανάστες σκάφος, όπου φαίνονται μόνον οι άνθρωποι που είναι στο κατάστρωμα ακόμη και σε στην καμπίνα της γέφυρας και όχι στα αμπάρια, πριν το ναυάγιο σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου.Το σκάφος είχε αναχωρήσει από το Τομπρούκ της Αιγύπτου και βυθίστηκε σε διεθνή ύδατα, στα ανοιχτά της Πελοποννήσου. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι κύριες εθνικότητες των μεταναστών είναι από Συρία, Πακιστάν και Αίγυπτος, όλοι άνδρες άνω των 17 ετών. Τα μέχρι τώρα στοιχεία κάνουν λόγο για 79 νεκρούς και 104 επιζώντες, ενώ εικάζεται πως στο πλοίο βρίσκονταν από 500 έως και 700 άτομα. Δεν μπορεί να δοθεί ακριβής αριθμός με ασφάλεια, αλλά σίγουρα το νούμερο είναι πολύ μεγάλο». Τα γυναικόπαιδα ήταν κλεισμένα στα αμπάρια. Το σκάφος εντοπίστηκε για πρώτη φορά την Τρίτη από την ιταλική ακτοφυλακή, η οποία ειδοποίησε τους Έλληνες και Ευρωπαίους ομολόγους της. Οι μετανάστες που επέβαιναν στο πλοίο «αρνήθηκαν οποιαδήποτε βοήθεια», σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές. Η πλατφόρμα για τη βοήθεια μεταναστών στη θάλασσα, Alarm Phone, ανέφερε στο Twitter ότι είχε ειδοποιηθεί την ίδια μέρα από ναυαγούς που βρίσκονται σε κίνδυνο, όχι μακριά από το σημείο της βύθισης.

Δηλ. το είχαν εντοπίσει ήταν χωρίς διακριτικά όπως λένε τα κανάλια σίγουρα θεωρήθηκε ύποπτο κι όμως άφησαν το καρουδότσουφλο με 600 ανθρώπους στην τύχη του και τώρα παίζουν τους ανθρωπιστές. Είναι φιλάνθρωποι είναι αυτοί οι ίδιοι που τους βγάλαν στη θάλασσα της απόγνωσης αφού με πολέμους κι εμφυλίους κατέστρεψαν τις χώρες τους και τις ζωές τους..Τι θα πει ”αρνήθηκαν βοήθεια”, μπορούν να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα πλωτά φέρετρα στη Μεσόγειο; To σκλαβοπάζαρο και το δουλεμπόριο από την Αφρική πάλι νομιμοποιήθηκε;

Σύμφωνα με δημοσιογράφο με έδρα την Ελλάδα, κάθε επιβάτης είχε πληρώσει 4.500 δολάρια (περίπου 4.000 ευρώ) για τη διέλευση.

 

Δείτε το σκάφος υπερφορτωμένο με τους Λαθρομετανάστες πριν το ναυάγιο στην Πύλο.


Στείλτε τα φέρετρα στο Σαρκοζί και στο ΝΑΤΟ! Από τη Λιβύη ξεκίνησε το αλιευτικό του θανάτου!

Στείλτε τα φέρετρα στο Σαρκοζί και στο ΝΑΤΟ που διέλυσαν την πιο αναπτυγμένη και πλούσια προσοδοφόρα χώρα της Β Αφρικής τη Λιβύη με πόλεμο, όπως έκαναν με Ιράκ, Συρία, Υεμένη.. Από την Ανατολική Λιβύη το λιμάνι Τομπρούκ ξεκίνησε η καραβιά του θανάτου που στοίχισε τη ζωή σε περίπου 500 ανθρώπους. Kι αυτό γιατί μετά τον πόλεμο των Δυτικών και τον εμφύλιο που υποκίνησαν ξανάρχισε το δουλεμπόριο στην Αφρική από τη Λιβύη..Γύρισαν την Αφρική στην αποικιοκρατία.

 

ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΟ! ΕΝΤΟΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με την Σακελλαροπούλου στην Πύλο...

 

Στο λιμάνι του Ηρακλείου οι 80 Λαθρομετανάστες που βρέθηκαν να επιβαίνουν σε πλοιάριο ανοιχτά των Καλών Λιμένων.

 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

3ημερο Εθνικό Πένθος! Ήμαρτον ρεεεεεεε!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΠΎΛΟ ΉΤΑΝ
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΆ ΚΑΙ
ΜΊΑ ΘΑΛΑΜΗΓΌ...

ΒΡΕ ΒΡΕ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΤΟΥ ΜΠΕΕΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

ΜΕ ΑΓΟΡΆΚΙ ΑΓΚΑΛΙΆ
ΜΕ ΣΉΜΑ ΛΑΓΟΎ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΝΙΚΗΣ.

ΚΑΛΆ ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΒΛΈΠΑΜΕ ΠΡΙΝ
ΚΑΝΑ 6 ΜΗΝΟ?
ΣΕΝΙΟΣ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ
ΠΟΙΌΣ ΉΤΑΝ ...!?

CGI ?
MASK...?
ΚΛΏΝΟ!?

ΜΠΕΕΕ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...