Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Τι κάνεις Μάκη; Κουκιά μαζεύω.

Ο Μάκης Βορίδης είναι πλέον πεπεισμένος ότι η προσωπική ήττα του στις εκλογές, οφείλεται στην παρέμβαση του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου. Έπειτα μάλιστα από το απρόσμενο αποτέλεσμα, εμφανίστηκαν περίεργα δημοσιεύματα, τα οποία χαρακτηρίζουν τον εφοπλιστή Μαρτίνο ως «φιλορώσο», που μάλιστα στήριξε τη Σοφία Ζαχαράκη με αποτέλεσμα να μπει πρόωρο τέλος στις «αρχηγικές βλέψεις» του τέως υπουργού.

Κατα τον ΜητσοΜάκη η ευρεία νίκη της Σοφίας Ζαχαράκη που θριάμβευσε με διαφορά 10,000 σταυρών είναι προϊόν της στήριξης που έλαβε από την οικογένεια Μαρτίνου. Με αρχιτέκτονα τον Θανάση Μαρτίνο, του οποίου η κόρη Γεωργία, τέως βουλευτής, πήρε την απόφαση να μην πολιτευτεί ξανά με τη Ν.Δ.

Ο ΜητσοΜάκης λοιπόν κάλεσε σε γεύμα τον Θ. Μαρτίνο στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων, τη Σχοινούσα όπου και εξέφρασε την οργή του για την στήριξη της Εφοπλιστικής οικογένειας στην Σοφία Ζαχαράκη.

 

Ναυμαχία στις Κυκλάδες!


 

Μάκη βάλε μεσάζοντα τον Μπουμπούκο που είναι παιδί των εφοπ      .ληστών .Εσύ είσαι παιδί ...των εργο.λάβων και υπάρχει μία κόντρα μεταξύ των.

 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήτσο Μάκη κοροϊδο, έμπα στον πύραυλο......

Ανώνυμος είπε...

ποιον φωναζουν κλασομπαρμπουνο;;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...