Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Τι έφαγαν; Tην ψαριά ενός αλιευτικού ;

Για να φας σε εστιατόριο στην Μύκονο χρειάζεσαι...Μυκονοδάνειο με υποθήκη.Με κάρτα μέχρι σουβλάκι εάν έχεις καλό όριο.

 

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τις εξωφρενικές τιμές στη Μύκονο, με τους τουρίστες να να εξαπολύουν «κεραυνούς» κατά των καταστηματαρχών.

Στο TikTok τις τελευταίες ημέρες, μετά την καταγγελία μιας τουρίστριας ότι πλήρωσαν πάνω από 300 ευρώ για δυο πιάτα, δύο κοκτέιλ και μια μπύρα, έγινε viral η ανάρτηση γνωστής  Αμερικανίδας καπετάνισσας η οποία εξέφρασε τον θυμό της για το ποσό που πλήρωσε για ένα και μόνο ψάρι.

Η Kate McCue, καπετάνισσα μεγάλου κρουαζιερόπλοιου αναφέρει με ειρωνικό ύφος ότι αγόρασε ένα ακριβό φόρεμα στη Μύκονο το οποίο ήταν πιο φτηνό από το ψάρι που έφαγε. Μάλιστα, όπως λέει, έδωσαν στο ψάρι το όνομα “Goldie” καθώς με τόσα χρήματα μπορείς να αγοράσεις χρυσό:

«Το ψάρι κόστιζε 616 ευρώ, κάτι που δεν το γνώριζα. Δεν ρώτησα για τις τιμές του μενού, αρκέστηκα στις κριτικές και αυτό ήταν το πρώτο μου λάθος, γιατί πράγματι αυτοί οι άνθρωποι στο μαγαζί ήταν πολύ καλοί, το φαγητό ήταν εξαιρετικό, την όλη εμπειρία θα τη δοκίμαζα ξανά και ξανά, ωστόσο άλλη φορά θα ρωτούσα πόσο κάνει το φαγητό. Δεν έχω συνηθίσει σε τέτοια μέρη, ακόμη και στην ενήλικη ζωή μου δεν έχω συνηθίσει σε κάτι τέτοιο και άρα πήρα ένα μεγάλο μάθημα. Το ψάρι ήταν απολύτως νόστιμο και αποφασίσαμε να του δώσουμε ένα όνομα. Γιατί όταν κοστίζει τόσο, αξίζει ένα όνομα. Έτσι το βαφτίσαμε “Goldie” γιατί κυριολεκτικά με τόσα λεφτά μπορείς να αγοράσεις χρυσό. Αν πηγαίνεις σε ένα μέρος που δεν είσαι οικείος με αυτό και δεν αναγράφονται οι τιμές στο μενού, δεν είναι καθόλου ντροπή να ρωτήσεις πόσο κοστίζουν αυτά που παίρνεις» είπε στην ανάρτησή της και φυσικά έγινε viral και στο ελληνικό TikTok με τους χρήστες να σχολιάζουν μεταξύ άλλων ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει στο νησί, ενώ άλλοι της επιτέθηκαν επειδή διασύρει τη χώρα μας.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΑΑ 🤣🤪
ΕΊΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ 5ΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΜΕΤΆ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΌΤΙ ΠΊΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΣΙΌΝ !!!

ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΝΑ ΦΆΝΕ !!! ΘΑ ΤΑ ΡΊΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟ...ΝΟΟΟΣ !
Η ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ ? ΜΕ ΤΑ ΑΚΊΝΗΤΑ ΤΗΣ ΜΥΚΌΝΟΥ !?

301 Π@ΥΣΤΙ@ !?

Ανώνυμος είπε...

Μην τη λυπάσαι ένα εικοσιπεντάρι χιλιάδες δολλάρια παίρνει κάθε μήνα. Εδώ είναι η τύπισσα.
https://www.youtube.com/shorts/ewVGXJQ7iMo

Ανώνυμος είπε...

Η Μύκονος τελικά έχει καταντήσει τόπος προορισμού κομπλεξικων. Έχει τόσα άλλα πανέμορφα νησιά η Ελλάδα, που προσφερουν πολλά περισσότερα αλλά τα θύματα πάνε στην Μύκονο για να πουν ότι πήγανε. Περαστικά λοιπόν σε όσους πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...