Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Ολα δούλεψαν για τον Πούτιν.

Πετάει αετό όποιος νομίζει ότι στη Ρωσία μπορεί κάποιος να κάνει κάτι χωρίς την έγκριση του Πούτιν χωρίς να τον πάρει ο Διάολος.

Πανίσχυρος βγαίνει ο Πούτιν, ένα 24ωρο μετά την “απόπειρα πραξικοπήματος” που επιχείρησε Πριγκόζιν.

Ο Πριγκόζιν εξορίζεται στην Λευκορωσία με τον ίδιο τον Β.Πούτιν να εγγυάται την ασφάλεια της ζωής του καθώς θα ταξιδεύει προς το Μίνσκ. Παράλληλα η Wagner θα αναδιοργανωθεί, ουσιαστικά θα διαλυθεί και από 1η Ιουλίου θα υπογράψει συμβόλαιο και θα υπαχθεί στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

 

O Πριγκόζιν βρίσκει «άσυλο» στη Λευκορωσία...

Τον εκτοπίζουν στη Λευκορωσία και πάει για φιλοξενία στον σκληροτράχηλο Λουκασένκο το διαμεσολαβητή…. Δεν τον διώκουν πλέον αλλά τον διώξανε και βέβαια τίθεται υπό επιτήρηση Λουκατσένκο που εμφανίζεται ως εγγυητής..

Τελικά τι κέρδισε ο Γεβγκένι Πριγκόζιν με τον στασιασμό των 24 ωρών; – Η ρωσική κοινωνία συσπειρώνεται γύρω από τον Β.Πούτιν

 

Ρωσία: Κερδισμένος και ο Prigozhin των Wagner - Έρχονται αλλαγές στο υπουργείο Άμυνας, προς την έξοδο Shoigu και Gerasimov.

Το πραξικόπημα του μάγειρα  φαίνεται να πέτυχε τον στόχο του, δίνοντας αφορμή να αλλάξει η σημερινή στρατιωτική ηγεσία που κρατούσε ήπιους τόνους.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ η ώθηση σε παραίτηση του υπουργού Άμυνας και του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου ήταν το «κλειδί» για να φρενάρουν τον Πριγκόζιν. Ξηλώνονται» λοιπόν οι Σοϊγκού και Γερασίμοφ και αναλαμβάνουν σκληροπυρηνικοί στρατιωτικοί που δεν θα κάνουν «χατίρια». Μάλλον μπορεί να προέρχονται από   το πρώην κομμουνιστικό κατεστημένο. 

 

όλες οι Αμερικανοκίνητες Χούντες είναι ίδιες!!! CNN: οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ γνώριζαν τα σχέδια του Πριγκοζίν μέρες πριν την εξέγερση!

 

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΛΟΤΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΠΙΤΖΑΜΑΣ! Ο ΠΩΛΗΤΗΣ… HOT DOG ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...