Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Πήξαμε από επενδυτές.

Από πέντε χώρες προέρχονται οι νέοι μουσουλμάνοι «μετανάστες» που κατέπλευσαν εχθές στην Νεάπολη Λακωνίας . 90 μετανάστες, μεταξύ των οποίων 18 γυναίκες και 37 παιδιά. Συγκεκριμένα πρόκειται για 35 άνδρες, 18 γυναίκες, 27 αγόρια, 10 κορίτσια - εθνικοτήτων Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Ιράκ και Αιγύπτου που επέβαιναν στο ιστιοφόρο σκάφος το οποίο εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου νοτιοανατολικά των Κυθήρων.

Οι διασωθέντες επιβιβάστηκαν σε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον λιμένα της Νεάπολης Βοΐων, τις βραδινές ώρες του Σαββάτου.

Το σκάφος με τους μουσουλμάνους αλλοδαπούς εντοπίστηκε κατόπιν τηλεφωνήματος από τους ίδιους στο γνωστό αριθμό 112 αφού είχε διαπλεύσει όλο το Αιγαίο χωρίς να τους έχει αντιληφθεί κανείς. Όπως ανέφεραν, βάσει πάγιου σεναρίου αρχικός προορισμός ήταν η Ιταλία αλλά το σκάφος «χάλασε» στην Λακωνία.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης από το λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί. Οι υπόλοιποι μουσουλμάνοι αφού υποβάλλουν την απαραίτητη αίτηση ασύλου -για τυπικούς και μόνο λόγους- θα προωθηθούν στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση.

 

Με κλεμμένο αμάξι από την Κρήτη μετέφερε λαθρομετανάστες και αλλοδαπούς - Συνελήφθη στον Έβρο

 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΉΦΘΗ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ.

ΚΑΛΆ ΤΟ ΛΙΜΟΥΝ@ΡΧΕΙΟ
ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ...
ΣΥΝΕΛΉΦΘΗ ???
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΑΖΟΥΝ ΜΈΣΑ ! ?
ΝΕΆΠΟΛΗ ΒΟΙΏΝ ? ΒΟΙΔΙΩΝ ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...